1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γάνδη - Παρτιζάν

Προϊστορία

4/11/2021 ΓάνδηΠαρτιζάν 1 - 1
21/10/2021 ΠαρτιζάνΓάνδη 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 17,700 84.9%
X
€ 1,837 8.8%
2
€ 1,313 6.3%
Over
€ 2,143 33.6%
Under
€ 4,233 66.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

100 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ghelamco Arena
  • Χωρητικότητα: 20000
  • Θεατές: 10595
Δεν είναι χειρότερη ομάδα η Παρτιζάν από τη Γάνδη

Δεν είναι χειρότερη ομάδα η Παρτιζάν από τη Γάνδη

Η Γάνδη θα κοντραριστεί με την Παρτιζάν για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες επί σερβικού εδάφους και οι Βέλγοι είχαν φύγει νικητές.

ΓΑΝΔΗ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στο Βελιγράδι ούτως ώστε να δοκιμαστεί στην έδρα της Παρτιζάν, στο πρώτο από τα δύο διαδοχικά μεταξύ τους παιχνίδια που λογικά θα κρίνουν και την πρωτιά. Κατόρθωσε να «δραπετεύσει» μ’ ένα μεγάλο «διπλό» (0-1). Έφτιαξε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και κινδύνευσε κι εκείνη σε μία στιγμή από προσπάθεια και συρτό σουτ του Ρικάρντο Γκόμες το οποίο έφυγε δίπλα από την εστία της. Στην επανάληψη έψαξε το γκολ που θα την έκανε αφεντικό στο ματς και το βρήκε στο 59’. Ο αμαρκάριστος Κουμς με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια θέλησε να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα. Αμύνθηκε εξαιρετικά και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει ένα σημαντικό «τρίποντο».

Η Γάνδη δεν έχει ενθουσιάσει με την απόδοσή της, ωστόσο μετράει τρεις συνεχόμενες επιτυχίες και προελαύνει στο δεύτερο όμιλο. Έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα δεν έχει δεχτεί κάποιο τέρμα και τα τρία ματς της ήταν Under και No Goal. Στη Γιούπιλερ Λιγκ πάντως δεν τα πηγαίνει πολύ καλά. Έχασε 2-0 εντός έδρας από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και στέκεται μόλις στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Χέιν Βανχάεζεμπρουκ υπογράμμισε: «Η Παρτιζάν είναι η κορυφαία ομάδα στη Σερβία και προηγείται στο πρωτάθλημά της. Ξέρω ότι θα γίνει μία κολασμένη μάχη και δεν είναι καθόλου εύκολο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η Παρτιζάν είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και πιθανότατα θα έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι. Ευτυχώς θα έχουμε μαζί μας τον Ντεπουάτρ ο οποίος είναι κομβικός παίκτης για εμάς. Είναι σημαντικό ότι δεν θα λείψει από αυτόν τον αγώνα διότι θα ήταν άσχημα τα πράγματα».

Αγωνιστικά Νέα: Ένα και μοναδικό πρόβλημα αυτό του επιθετικού Μαλέντε.



ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Έψαχνε τη νίκη που θα της έδινε σημαντικό πλεονέκτημα για την πρωτιά του γκρουπ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γάνδη πριν από δύο εβδομάδες. Η απόδοσή της δεν κυμάνθηκε στα επιθυμητά επίπεδα και υπέστη την ήττα (0-1). Ξεκίνησε νωθρά και κινδύνευσε να μείνει πίσω στο σκορ πολύ νωρίς. Δεν συνέβη τελικά κάτι τέτοιο και ήταν εκείνη που πλησίασε στο γκολ με το σουτ του Ρικάρντο Γκόμες να είναι άστοχο από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής. Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 59’ η άμυνά της δεν λειτούργησε σωστά σε φάση διαρκείας στα «καρέ» της. Ο Κουμς ανενόχλητος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της για το 0-1. Χρόνος υπήρχε αρκετός. Παρ’ όλα αυτά δεν βρέθηκαν οι απαιτούμενες επιθετικές λύσεις και περιορίστηκε σε μία ανούσια κατοχή μέχρι το φινάλε.

Με αυτόν τον τρόπο η Παρτιζάν είχε την πρώτη της απώλεια στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Η συγκομιδή των 6 βαθμών τη φέρνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τρεις πόντους από τους Βέλγους. Και τα τρία ματς της στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Under και No Goal. Ο πρώτος της στόχος είναι η επανάκτηση των σκήπτρων στη Σερβία και τα πηγαίνει περίφημα. Τελευταίο «θύμα» της η Τσουκαρίτσκι την οποία νίκησε εντός έδρας με 2-0 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά 8 πόντων από τον Ερυθρό Αστέρα.

«Έχουμε μπροστά μας ένα ωραίο παιχνίδι. Χάσαμε στο γήπεδό μας από τη συγκεκριμένη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Ελπίζουμε για το καλύτερο και περιμένουμε με ανυπομονησία αυτόν τον αγώνα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο για τους αντιπάλους διότι κάνουν διαρκές ροτέισον στην επίθεσή τους. Δεν υπάρχει δίλημμα για το πως θα παίξουμε. Αν θέλουμε τη νίκη πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω από την εξέδρα» ήταν τα λόγια του προπονητή των φιλοξενούμενων Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ματς με τη Γάνδη και θα βρίσκεται στην εξέδρα.

Αγωνιστικά Νέα: Θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους οι μέσοι Ζντέλαρ, Σκέκιτς, ο εξτρέμ Μάρκοβιτς και ο επιθετικός Χολέντερ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το «διπλό» της Γάνδης μέσα στο Βελιγράδι πριν από δύο εβδομάδες μπορεί να ξεγελάσει. Οι Βέλγοι δεν διαθέτουν πιο ισχυρό σύνολο από την Παρτιζάν. Η τελευταία είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να εκδικηθεί για την ήττα μέσα στο «σπίτι» της. Άλλωστε ένα πιθανό «διπλό» θα τη βάλει ξανά και για τα καλά στο κόλπο της πρωτιάς, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ρεαλιστικός κίνδυνος αποκλεισμού. Από τη στιγμή που η πρώτη θέση δίνει απευθείας πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, θα κοντράρουμε το φαβοριτσμό των γηπεδούχων και θα προτιμήσουμε τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησης των φιλοξενούμενων.

FACTS

  • Η ομάδα Παρτιζάν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Παρτιζάν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γάνδη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Γάνδη 6 13 4 1 1 6:2
  2 Παρτιζάν 6 8 2 2 2 6:4
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
4/11/2021
Γάνδη
Παρτιζάν
1 - 1
21/10/2021
Παρτιζάν
Γάνδη
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +3.82% έπαιξε: X2
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +21.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: X2
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.25% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες