2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρτιζάν - Γάνδη

21/10/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 897
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 917 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γάνδη - Παρτιζάν στις 4/11/2021

Προϊστορία

4/11/2021 ΓάνδηΠαρτιζάν 1 - 1
21/10/2021 ΠαρτιζάνΓάνδη 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 50,791 61.4%
X
€ 16,002 19.3%
2
€ 15,940 19.3%
Over
€ 3,923 40.4%
Under
€ 5,793 59.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

108 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion FK Partizan
  • Χωρητικότητα: 32710
  • Θεατές: 8943
Σημαντικό ματς για την κορυφή στο Βελιγράδι

Σημαντικό ματς για την κορυφή στο Βελιγράδι

Η Παρτιζάν θα κοντραριστεί με τη Γάνδη για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» τους κόντρα στη Φλόρα Ταλίν, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εντός έδρας της Ανόρθωσης.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο «σπίτι» της. Πριν από τρεις εβδομάδες αντιμετώπισε την αδύναμη Φλόρα Ταλίν κι έπρεπε να κάνει τα βασικά για να πάρει τη νίκη. Δεν είχε διάθεση για αστεία και τα κατάφερε χωρίς να φορτσάρει. Επικράτησε 2-0 δίχως να παίξει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Έψαξε ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε ευκολότερο το έργο της. Το βρήκε με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου από κοντινή κεφαλιά του αρχηγού Λαζάρ Μάρκοβιτς. Ο 27χρονος εξτρέμ στο 42’ με ωραία ατομική προσπάθεια και μεγάλη δόση τύχης πέτυχε το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 53’ ο άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για χατ-τρικ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και δίχως να ανησυχήσει έφτασε στην άνετη νίκη.

Η Παρτιζάν μετράει δύο διαδοχικές επιτυχίες έως τώρα στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και θέλει να τριτώσει το καλό στο ντέρμπι κορυφής με τη Γάνδη. Άλλωστε ο στόχος των Σέρβων είναι να τερματίσουν στην 1η θέση ούτως ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο απευθείας για τη φάση των «16» της νεοσύστατης διοργάνωσης. Και τα δύο ματς της ήταν Under και No Goal. Για το σερβικό πρωτάθλημα νίκησε εύκολα με 2-0 τη Ράντνικ Σουρντούλιτσα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς υπογράμμισε: « Έχουμε έναν από τους καθοριστικούς αγώνες για να παίζουμε και την άνοιξη στην Ευρώπη. Παίζουμε εναντίον μιας ομάδας που είναι άμεσος ανταγωνιστής για την πρώτη θέση, τα επόμενα δύο παιχνίδια θα αποφασίσουν πολλά, είμαστε απόλυτα έτοιμοι και με κίνητρο. Ελπίζουμε να σπάσουμε το κακό μας σερί με Βέλγους αντιπάλους. Είναι δυνατή και ψηλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασε τον κορωνοίό αλλά είναι ανέτοιμος ο εξτρέμ Γιόβιτς.



ΓΑΝΔΗ

Ήταν το μεγάλο φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» κόντρα στην Ανόρθωση. Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της, ωστόσο έφτασε στη δίκαιη νίκη με 2-0. Έπαιξε φουλ επίθεση από τα πρώτα λεπτά στριμώχνοντας τους αντιπάλους της στα «καρέ» τους. Χρειάστηκαν 28 λεπτά για να ανοίξει το σκορ και μάλιστα αυτό συνέβη με αυτογκόλ. Ο Τισουντάλι έκανε υπέροχο σλάλομ και πλάσαρε, με τον Κορρέα να στέλνει άθελά του την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του κι ενώ προσπάθησε να απομακρύνει. Έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για το 2-0 και λίγο έλειψε να το πληρώσει στο 55’. Η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Ντέλετιτς στη μικρή περιοχή, όμως ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αστόχησε σε κεφαλιά προ κενής εστίας. Ανέβασε ξανά το ρυθμό της και τα πάντα κρίθηκαν στο 81’. Ο Κουμς με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ νίκησε τον Τζουρ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με αυτόν τον τρόπο η Γάνδη έφτασε τις δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και με συγκομιδή 6 βαθμών μοιράζεται την κορυφή του 2ου γκρουπ με την προσεχή της αντίπαλο Παρτιζάν. Όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος οι δυο τους θα διεκδικήσουν την πρωτιά. Και τα δύο της ματς ολοκληρώθηκαν Under και No Goal. Την περασμένη Κυριακή νίκησε 2-0 εντός έδρας την Έουπεν κι ανέβηκε στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Βελγίου.

«Έχουμε αυτοπεποίθηση για τον αγώνα με την Παρτιζάν που δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Έχουν αποδείξει πόσο δυνατή ομάδα διαθέτουν. Όπως φαίνεται μέχρι τώρα εμείς θα είμαστε οι δύο ομάδες που θα παλέψουμε για την πρώτη θέση του ομίλου. Τους σεβόμαστε και διαθέτουν μεγάλη ποιότητα. Για να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να είμαστε σταθεροί στο παιχνίδι μας» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Χέιν Βανχάεζεμπρουκ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ σημαντική είναι η πρωτιά σε αυτόν τον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τη διεκδικήσουν η Παρτιζάν και η Γάνδη. Τόσο οι Σέρβοι όσο και οι Βέλγοι έχουν πανηγυρίσει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες κι όλα δείχνουν ότι μεταξύ τους θα παιχτεί η κορυφή που δίνει εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο μοιάζει προτιμότερο να μην μπλέξουμε με σημείο. Θα στραφούμε στο αμφίσκορο εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις ότι θα κάνουν καλά τη δουλειά τους.

FACTS

  • Η ομάδα Παρτιζάν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.77 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.07 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Παρτιζάν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Γάνδη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Γάνδη 6 13 4 1 1 6:2
  2 Παρτιζάν 6 8 2 2 2 6:4
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
4/11/2021
Γάνδη
Παρτιζάν
1 - 1
21/10/2021
Παρτιζάν
Γάνδη
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: 1
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +21.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες