5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γάνδη - ΠΑΟΚ

Προϊστορία

17/3/2022 ΓάνδηΠΑΟΚ 1 - 2
10/3/2022 ΠΑΟΚΓάνδη 1 - 0
12/7/2018 ΠΑΟΚΓάνδη 1 - 1
7/7/2017 ΠΑΟΚΓάνδη 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 358,587 75.2%
X
€ 77,008 16.2%
2
€ 41,035 8.6%
Over
€ 14,555 54.9%
Under
€ 11,962 45.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

232 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ghelamco Arena
  • Χωρητικότητα: 20000
  • Θεατές: 12388
Ραντεβού με την ιστορία!

Ραντεβού με την ιστορία!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Γάνδη στο Βέλγιο με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ του 1-0 από το πρώτο αγώνα και να προκριθεί στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Α’ Ματς (ΠΑΟΚ – Γάνδη 1-0): Παιχνίδι χωρίς πολλές μεγάλες στιγμές, ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με απευθείας φάουλ του Κούρτιτς (58’) και εν συνεχεία αμύνθηκε σωστά μην επιτρέποντας στην αντίπαλο του να φτιάξει κλασσική ευκαιρία.

* Συνολική προϊστορία του ΠΑΟΚ με βελγικές ομάδες: 2-3-2.

ΓΑΝΔΗ

Δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη αλλά το τελικό 1-0 δεν είναι απαγορευτικό και υπάρχει η πεποίθηση ότι θα μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα στο γήπεδο της. Ήταν ακίνδυνη επιθετικά, αφού ουσιαστικά δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο, με τον σταρ επιθετικό της Τισουντάλι να παίζει για λιγότερο από δέκα λεπτά αφού δεν ήταν απόλυτα έτοιμος.

Έβγαλε αντίδραση στο βελγικό πρωτάθλημα, αφού παρότι κατέβηκε χωρίς αρκετούς βασικούς, νίκησε με 2-0 την Μπίρσχοτ εκτός έδρας χάρη στα γκολ-κεφαλιές των Ντε Σαρτ (44’) και Λεμάιτς (65’). Απειλήθηκε μονάχα σε μια φάση αμέσως μετά το 1-0, αλλά ο γκολκίπερ της βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ. Έφτασε τις έξι διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2009, ενώ κράτησε για 12η φορά το μηδέν φέτος, έχοντας 4 clean sheet στα 5 τελευταία. Βρίσκεται στην 5η θέση και στο -3 από την 3η Άντερλεχτ, την οποία αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική στην έδρα της.

Τα δύο ερχόμενα με ΠΑΟΚ και Άντερλεχτ έχουν χαρακτήρα τελικού για την ίδια, με τον τεχνικό της Βανχάεζεμπρουκ να δηλώνει σχετικά στη συνέντευξη Τύπου: «Παίζουμε παιχνίδια ζωής ή θανάτου για έξι εβδομάδες τώρα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα τέτοιο. Δεν έπρεπε να είχαμε χάσει στην Θεσσαλονίκη. Το γκολ που δεχτήκαμε μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Το 0-0 ήταν το λογικό αποτέλεσμα. Πρέπει να προσθέσω ότι δεν βάλαμε αρκετούς επιθετικούς αλλά το αποτέλεσμα είναι ευθύνη όλης της ομάδας. Περιμένω ότι θα τα πάμε καλύτερα στην έδρα μας και θα δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες».

Αγωνιστικά Νέα: Έτοιμος για το αρχικό σχήμα αναμένεται ο σταρ επιθετικός Τισουντάλι (25/14), από την άλλη δεν υπολογίζεται ο αναπληρωματικός Μαλέντε (19/0). Μακροχρόνια εκτός ο έτερος αναπληρωματικός φορ Μπρούνο (8/0).

ΠΑΟΚ

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ μετά το 1-0 επί της Γάνδης, ωστόσο το τελικό σκορ του αφήνει γλυκόπικρη γεύση, αφού χάθηκε η ευκαιρία για να πάρει ισχυρότερο προβάδισμα πρόκρισης. Παράλληλα, οι… ανόητες κίτρινες των Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς, που θα χάσουν τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης, του στερούν δύο πολύτιμα «όπλα» στη φαρέτρα του.

Την Κυριακή κατέβηκε με 9 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς της Πέμπτης και κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για την πρεμιέρα των πλει-οφ. Περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά ανέβηκε στην επανάληψη και είχε τρεις καθαρές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Γλίτωσε το 0-1 από στατική φάση στο 88’ και λυτρώθηκε στο 90+1’ με κεφαλιά του Άκπομ, παίρνοντας τη νίκη. Στο 90+5’ πάντως καρδιοχτύπησε αφού ο αντίπαλος του σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1. Τρέχει αήττητο 15 αγώνων στο πρωτάθλημα και διατηρήθηκε στο -12 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ξέφυγε με +9 από την 3η ΑΕΚ, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική.

Όλο το ενδιαφέρον φυσικά στρέφεται στη σημερινή ιστορική ρεβάνς, όπου διεκδικεί τη δεύτερη πρόκριση του σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πρώτη μετά τη σεζόν 1973-74. Για το αν περιμένει διαφορετικό παιχνίδι από την Γάνδη ρωτήθηκε ο τεχνικός του Λουτσέσκου: «Ίσως προσπαθήσουν να έχουν παραπάνω ένταση, να είναι πιο επιθετικοί. Είναι στο χέρι μας να το διαχειριστούμε. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Η μόνη διαφορά ίσως αφορά το ψυχολογικό γιατί αυτοί πρέπει να κερδίσουν».

Αγωνιστικά Νέα: Σοκ με τον στόπερ Μιχαηλίδη (19/2) ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα λείψει για έξι μήνες. Τιμωρημένοι ο κομβικός μέσος/αρχισκόρερ Κούρτιτς (23/15) και ο βασικός εξτρέμ Ζίβκοβιτς (22/2, 6 ασίστ), ενώ εκτός λόγω ίωσης τέθηκε ο επιθετικός χαφ Ελ Καντουρί (11/0). Πάντα εκτός ο φορ Ολιβέιρα (-), εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μπακ Σάστρε (5/2), ο στόπερ Βαρέλα (10/0) και ο εξτρέμ Ζαμπά (5/1). Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο βασικός γκολκίπερ Πασχαλάκης (25/0). Ανακοινώθηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει με ορισμένες σημαντικές απουσίες (Κούρτιτς-Ζίβκοβιτς) στην Γάνδη αλλά έχει… προίκα το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) και καλείται να το υπερασπιστεί απέναντι στους Βέλγους, οι οποίοι θα κληθούν να επιτεθούν. Δεν θα έχει εύκολο έργο ο «Δικέφαλος του Βορρά» και τα «βουβάλια» είναι δίκαια το φαβορί στην έδρα τους, αλλά το σετ αποδόσεων αδικεί την ομάδα του Λουτσέσκου με βάση και τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Αν αξίζει κάτι στοιχηματικά σε σημείο είναι η κόντρα των γηπεδούχων. Καλή εναλλακτική μπορεί να αποτελέσει το 2-3 γκολ, το οποίο καλύπτει πολλά ενδεχόμενα. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη με τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά οι Θεσσαλονικείς θα βρουν χώρους δράσης για να χτυπήσουν στο τρανζίσιον.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.07 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.77% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +14.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +14.00% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες