11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Γάνδη

10/3/2022 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 918
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 770 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γάνδη - ΠΑΟΚ στις 17/3/2022

Προϊστορία

17/3/2022 ΓάνδηΠΑΟΚ 1 - 2
10/3/2022 ΠΑΟΚΓάνδη 1 - 0
12/7/2018 ΠΑΟΚΓάνδη 1 - 1
7/7/2017 ΠΑΟΚΓάνδη 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 23,347 28.1%
X
€ 23,182 27.9%
2
€ 36,703 44.1%
Over
€ 4,405 24.3%
Under
€ 13,722 75.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

257 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
  • Θεατές: 9098
Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Γάνδη αναμετρούνται στην Τούμπα στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να δίνει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι τον Μάρτιο μετά από 48 χρόνια.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ μετά το 2ο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι

* Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει ποτέ βελγική ομάδα στην έδρα του σε τρία παιχνίδια (0-2-1). Είχε ηττηθεί το μακρινό 1967 από την ΡΦΚ Λιέγης (0-2) ενώ ακολούθησαν οι δύο ισοπαλίες με Μάλιν (1-1) το 1991 και Κλαμπ Μπριζ (1-1) το 2010. Συνολική προϊστορία με βελγικές ομάδες: 1-3-2.

* Στο 50% η πληρότητα

ΠΑΟΚ

Πήρε ιστορική πρόκριση επί της Μίντιλαντ στα πέναλτι (5-3, 2-1 κ.δ.) και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Προηγήθηκε νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ των Ζίβκοβιτς και Βιεϊρίνια, στην επανάληψη πιέστηκε αρκετά και δέχτηκε το γκολ στο 80’ ενώ κινδύνευσε με το 2-2 που θα τον άφηνε εκτός. Στην παράταση όμως ανέβασε ξανά ρυθμούς και τελικά πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, έχοντας 5/5 εύστοχες εκτελέσεις. Έτσι θα παίξει ξανά Μάρτιο στην Ευρώπη μετά από 48 χρόνια.

Στο πρωτάθλημα, επέκτεινε το αήττητο σερί του σε 14 παιχνίδια, νικώντας με 2-0 την Λαμία στην Φθιώτιδα. Κατέβηκε με αρκετές αλλαγές αλλά πήρε τη νίκη με τα τέρματα των Ζαμπά (37’) και Μιχαηλίδη (52’) και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. Μείωσε στο -12 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ διατηρήθηκε στο +7 από την 3η ΑΕΚ.

Υπάρχει πολύ μεγάλη επιθυμία για ευρωπαϊκή διάκριση και το αποτέλεσμα της κλήρωσης έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο την όρεξη στις τάξεις της ομάδας. Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο τεχνικός του Λουτσέσκου δήλωσε: «Η Γάνδη είναι μια καλή ομάδα προέρχεται από το Βέλγιο που είναι αρκετά ψηλά στο FIFA Ranking, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει αδύνατα σημεία τα οποία θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε. Δεν θέλω να πω αν κάποιος είναι φαβορί. Ξεκινάει από το 50-50 επειδή στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Έχει σημασία η στιγμή που αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο. Το μέγιστο ρόλο παίζει η αποφασιστικότητα με την οποία θα μπεις στο παιχνίδι και εμείς έχουμε μεγάλη αποφασιστικότητα. Όλα εξελίσσονται καλά γύρω από την ομάδα για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ακόμα και το γεγονός πως είμαστε η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα μας δίνει έξτρα κίνητρο».

Αγωνιστικά Νέα: Μπήκε στην αποστολή ο εξτρέμ Μιτρίτσα (15/1), έτσι το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού είναι αυτό του φορ Ολιβέιρα (-). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μπακ Σάστρε (5/2), ο στόπερ Βαρέλα (10/0) και ο εξτρέμ Ζαμπά (5/1).

ΓΑΝΔΗ

Πήρε με άνεση την πρώτη θέση στον όμιλο της στο Κόνφερενς Λιγκ με αντιπάλους τις Παρτιζάν, Ανόρθωση και Φλόρα Ταλίν, και εξασφάλισε απευθείας την πρόκριση στους «16». Συγκέντρωσε 13 βαθμούς (4-1-1) και σημείωσε μόλις μια ήττα, με την Ανόρθωση στην Κύπρο όταν είχε ήδη προκριθεί. Δέχτηκε μόλις 2 γκολ, φέρνοντας 6/6 Under.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας έξι διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Βελγίου. Στο τελευταίο της παιχνίδι πάντως τα χρειάστηκε κόντρα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ και χρειάστηκε γκολ στο 90+4’ για να πάρει εντός έδρας νίκη με 2-1. Προηγήθηκε στο 12’ με τον Ντεπουάτρ ενώ είχε μεγάλες φάσεις και δοκάρι για ένα δεύτερο γκολ, όμως δέχτηκε την ισοφάριση στο 70’ από τον άλλοτε στόχο του ΠΑΟΚ, Φόσεν. Δεν πτοήθηκε, συνέχισε να πιέζει και λυτρώθηκε στο 90+4’ με γκολ του Μπέζους.

Έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και διατηρήθηκε στην 5η θέση και στο -3 από την 4η Άντερλεχτ αλλά και στο -4 από την 3η Αντβέρπ. Είχε προηγηθεί η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μετά τη μεγάλη νίκη με 3-0 στην έδρα της Μπριζ. Ο τελικός διεξάγεται στις 18 Απριλίου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ.

Οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή, Λουβαγιέ πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Θεσσαλονίκη ότι είναι προτιμότερο η ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο Βελγίου παρά να φτάσει έως τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, κάτι που όπως τόνισε θα ξεχαστεί σε δέκα χρόνια, προκάλεσαν την αντίδραση του προπονητή, Βανχάζεμπρουκ στη συνέντευξη Τύπου: «Το Κύπελλο είναι σημαντικό αλλά δε συμφωνώ με ανθρώπους που προτείνουν να θυσιάσουμε άλλα πράγματα. Εάν δεν κερδίσεις το ένα πράγμα και έχεις θυσιάσει το άλλο, μένεις με άδεια χέρια. Είναι τρελό να ακούς κάτι τέτοιο. Παλέψαμε για αυτό το ευρωπαϊκό εισιτήριο πέρσι. Και στο ξεκίνημα της σεζόν μου μεταφέρθηκε ότι πρέπει να συνεχίσουμε στην Ευρώπη επειδή θα φέρει επιπλέον χρήματα. Μετά με ενημέρωσαν ότι πρέπει να προκριθούμε ως πρώτοι γιατί θα πάρουμε ακόμα περισσότερα χρήματα. Και τώρα λέμε ότι το Κόνφερενς Λιγκ δεν είναι τόσο σημαντικό; Οι παίκτες έχουν φιλοδοξίες, θέλουν να παλέψουν και στις τρεις διοργανώσεις. Ξέρουν ότι είναι δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Δεν θα θυσιάσω τίποτα».

Αγωνιστικά Νέα: Μπήκε στην αποστολή ο σταρ επιθετικός Τισουντάλι (25/14) αλλά ο Βανχάζεμπρουκ εμφανίστηκε αινιγματικός σχετικά με το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί: «θα ολοκληρώσει και μέρος της προπόνησης, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα». Επιστρέφει ο βασικός μπακ-χαφ Κάστρο-Μόντες (25/3).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ιστορικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να θέσει βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά. Δίνεται ως το φαβορί στο σημερινό ματς, όμως δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι σε μια Γάνδη που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας επτά σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις. Υπερβολικό το 3.60 με το οποίο άνοιξε το διπλό, το σετ πάντως διορθώθηκε και το «2» υποχωρεί διαρκώς. Πρόκειται για αρκετά αμφίρροπο ματς όπου η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού και προτιμούμε να μη μπλέξουμε με σημείο. Αν θα παίζαμε κάτι θα επιλέγαμε το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα. Ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει γκολ ώστε να πάει με σκορ πρόκρισης στο Βέλγιο αλλά οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες μπροστά, ειδικά αν παίξει ο σταρ Τισουντάλι, και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

FACTS

  • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.41 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.96 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.91% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +18.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.45% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες