2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Βενεζουέλα

14/11/2020 02:30
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1273 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βραζιλία - Βενεζουέλα στις 13/10/2023

Προϊστορία

13/10/2023 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 1 - 1
8/10/2021 ΒενεζουέλαΒραζιλία 1 - 3
14/6/2021 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 3 - 0
14/11/2020 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 1 - 0
19/6/2019 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 0 - 0
12/10/2016 ΒενεζουέλαΒραζιλία 0 - 2
14/10/2015 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 3 - 1
22/6/2015 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 2 - 1
3/7/2011 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 0 - 0
15/10/2009 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 0 - 0
12/10/2008 ΒενεζουέλαΒραζιλία 0 - 4
7/6/2008 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 517,574 94.5%
X
€ 19,941 3.6%
2
€ 9,988 1.8%
Over
€ 83,417 65.0%
Under
€ 44,928 35.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

91 ψήφοι:

Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία

Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία

Η Βραζιλία υποδέχεται την Βενεζουέλα στο Σάο Πάολο με στόχο να κάνει το 3x3 στην προκριματική φάση για το Μουντιάλ του Κατάρ. Χωρίς Νεϊμάρ η «Σελεσάο», πίεση με το καλημέρα για Πεσέιρο στον πάγκο της «βινοτίντο».

* Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 26 φορές, με την Βραζιλία να μετράει 21 νίκες και μόλις 2 ήττες. Το τελευταίο παιχνίδι των τους ήταν για τη φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα 2019, όπου η Βενεζουέλα κράτησε στο 0-0 τους οικοδεσπότες και μετέπειτα πρωταθλητές Βραζιλιάνους.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ξεκίνησε με 2x2 στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αρχικά επικράτησε με το άνετο 5-0 την Βολιβία εντός έδρας, ενώ στη συνέχεια πέρασε με 4-2 από το Περού. Δυσκολεύτηκε για μία ώρα παιχνιδιού και βρέθηκε πίσω με 2-1 στο 59’, ωστόσο ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια και έφτασε στη νίκη με τα γκολ των Ριτσάρλισον και Νεϊμάρ (χατ-τρικ).

Μπροστά της έχει πλέον δύο παιχνίδια με Βενεζουέλα (εντός) και Ουρουγουάη (εκτός). Σαφώς το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο απώλειας πριν το παιχνίδι με τη «σελέστε».

Έχουν μαζευτεί αρκετά προβλήματα απουσιών εν όψει του σημερινού, με τον τεχνικός της, Τίτε, να σχολιάζει: «Είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες, είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο κοιτάω τη θετική πλευρά και μέσω αυτών των προβλημάτων προκύπτουν ευκαιρίες. Δε θέλουμε προβλήματα τραυματισμών, όμως σε τέτοια περίπτωση έχουμε άλλον έναν παίκτη υψηλού επιπέδου που έχει την ευκαιρία να παίξει καλά».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται για το σημερινό ο σταρ επιθετικός Νεϊμάρ (Νεϊμάρ), ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Ουρουγουάη. Από εκεί και πέρα νοκ-άουτ και από τα δύο παιχνίδια έχουν τεθεί οι αμυντικοί Ροντρίγκο Κάιο (Φλαμένγκο) και Μιλιτάο (Ρεάλ), οι μέσοι Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Καζεμίρο (Ρεάλ), ο επιθετικός μέσος Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα) αλλά και ο μπακ Μενίνο (Παλμέιρας), ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Στη συνέντευξη Τύπου ο Τίτε ανακοίνωσε την αρχική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, η οποία είναι η εξής:

Ενδεκάδα: Έντερσον - Ντανίλο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Λόντι – Άλαν, Ντάγκλας Λουίζ, Έβερτον – Ζεσούς, Φιρμίνο, Ριτσάρλισον

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Έβερτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Λόντι, Φελίπε (Ατλέτικο), Τέλες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κάρλος (Σεβίλλη), Μενίνο (Παλμέιρας)

Μέσοι: Αρτούρ (Γιουβέντους), Πακετά (Λυών), Άλαν (Έβερτον), Έβερτον (Φλαμένγκο), Ντάγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα), Γκιμαράες (Λυών)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Βινίσιους (Ρεάλ), Πέδρο (Φλαμένγκο)

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Άσχημο το ξεκίνημα του Ζοζέ Πεσέιρο στον πάγκο της, αφού ξεκίνησε με 0/2 στην προκριματική φάση για το Μουντιάλ του Κατάρ. Αρχικά ηττήθηκε με το καθαρό 3-0 στην Κολομβία, στη συνέχει εμφάνισε βελτιωμένο πρόσωπο στο εντός έδρας με την Παραγουάη, αλλά ηττήθηκε με 1-0. Παιχνίδι χωρίς τίποτα το αξιόλογο μέχρι τα τελευταία λεπτά, αφού δέχτηκε το γκολ στο 85’ και στο 90+5’ είχε χαμένο πέναλτι με τον Ερέρα για να ισοφαρίσει.

Πίεση με το καλημέρα για τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος αντικατάστησε τον Ντουνταμέλ και ανέλαβε το στόχο να οδηγήσει την «βινοτίντο» σε μια αξιόμαχη πορεία στην προκριματική φάση. Αξίζει να σημειωθεί πως η Βενεζουέλα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε τελική φάση Μουντιάλ, παρότι την τελευταία δεκαετία έχει προκριθεί στη νοκ-άουτ φάση στα 4/5 Κόπα Αμέρικα που έχουν διεξαχθεί (3 φορές προημιτελικά, 1 φορά ημιτελικά).

Για το 0/2 στην προκριματική φάση ο Πεσέιρο σχολίασε: «Σε σχέση με άλλες ομάδες, δεν έχουμε τόσο πολλούς παίκτες. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις κάποιων που είπαν ότι μας έλλειπε η θέληση, επειδή δεν είναι αλήθεια. Έγινε λάθος στο σχεδιασμό της προετοιμασίας. και δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προπονηθούμε με όλη την ομάδα. Αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί», δήλωσε και αναφέρθηκε στο σημερινό με την Βραζιλία: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ισορροπημένοι και σταθεροί. Θέλουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να αμελούμε τα αμυντικά μας καθήκοντα. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στο τρανζίσιον με στόχο να τους βρούμε σε ανισορροπία».

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η επιστροφή του βασικού φορ Ροντόν (Νταλιάν), ο οποίος δεν είχε πάρει άδεια για να ενισχύσει την ομάδα στα παιχνίδια του Οκτωβρίου. Δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή ο έτερος φορ Κόρδοβα (Αρμίνια Μπίλεφελντ) διότι δεν κατάφερε να πάρει άδεια από το σύλλογο του. Τιμωρημένος ο σταρ μέσος Ερέρα (Γρανάδα), ενώ εκτός για διάφορους λόγους έχουν μείνει ο στόπερ Βιλανουέβα (Σάντα Κλάρα) και ο εξτρέμ Πεναράντα (ΤΣΣΚΑ Σόφιας).

Πιθανή Ενδεκάδα: Φαρίνιες- Φέλτσερ, Τσάνσελορ, Άνχελ, Ροσάλες - Οτέρο, Μορένο, Ρινκόν, Κάσερες, Ματσίς - Ροντόν

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Φαρίνιες (Λανς), Γκρατερόλ (Αμέρικα Κάλι)

Αμυντικοί: Γκονσάλες (Ντιναμό Βουκουρεστίου), Φουέντες (Λα Γκουάιρα), Τσάνσελορ (Μπρέσια), Μάγο (Ουν. Τσίλε), Κόντε (Πουέρτο Καμπ.), Ροσάλες (Λεγανιές), Φέλτσερ (Λ.Α. Γκάλαξι), Άνχελ (Αχμάτ Γκρόζνι), Οσόριο (Πάρμα)

Μέσοι: Ρινκόν (Τορίνο), Μορένο (Ουάσινγκτον), Ερέρα (Γρανάδα), Κοντρέρας (Καράκας), Μανσάνο (μπουκαραμάνγκα), Κάσερες (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς), Ρίβας (Εστ. Μέριδα), Ανιόρ (Αλ Αΐν), Σαβαρίνο (Ατλέτικο Μινέιρο), Μουρίγιο (Τοντέλα), Οτέρο (Κορίνθιανς), Σοτέλδο (Σάντος)

Επιθετικοί: Ματσίς (Γρανάδα), Ροντόν (Νταλιάν), Αριστιγέτα (Μασατλάν), Ουρτάδο (Μπραγκαντίνο)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί την Βραζιλία, η οποία έχει στόχο το 3x3 στην προκριματική φάση του Μουντιάλ. Η «Σελεσάο» θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, ωστόσο έχει αρκετούς παίκτες πρώτης κλάσεων για να καλύψει τα κενά. Η Βενεζουέλα του Πεσέιρο, απογοήτευσε στα δύο πρώτα παιχνίδια και θα παίξει κλειστά προσπαθώντας να πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, δεν υπάρχει πάντως αξία ούτε στον άσο, ούτε στο όβερ. No bet.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
  10 Βενεζουέλα 18 10 3 1 14 14:34
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1X
  • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες