6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Βενεζουέλα

Προϊστορία

13/10/2023 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 1 - 1
8/10/2021 ΒενεζουέλαΒραζιλία 1 - 3
14/6/2021 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 3 - 0
14/11/2020 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 1 - 0
19/6/2019 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 0 - 0
12/10/2016 ΒενεζουέλαΒραζιλία 0 - 2
14/10/2015 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 3 - 1
22/6/2015 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 2 - 1
3/7/2011 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 0 - 0
15/10/2009 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 0 - 0
12/10/2008 ΒενεζουέλαΒραζιλία 0 - 4
7/6/2008 ΒραζιλίαΒενεζουέλα 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 444,443 96.4%
X
€ 10,977 2.4%
2
€ 5,688 1.2%
Over
€ 30,532 71.6%
Under
€ 12,095 28.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

169 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

3

4

Σουτ εκτός εστίας

3

65%

Κατοχή μπάλας

35%

2

Οφσάιντ

1

2

Αποκρούσεις

5

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

5

13

Φάουλ

11

13

Πλάγια Άουτ

9

12

Εκτελέσεις Φάουλ

14

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 40020
Μεγάλη διαφορά δυναμικής

Μεγάλη διαφορά δυναμικής

Η Βραζιλία υποδέχεται στην Κουιαμπά την Βενεζουέλα για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, με την «Σελεσάο» να έχει στόχο το 3x3 στον όμιλο.

* Η Βραζιλία δεν έχει χάσει ποτέ από την Βενεζουέλα σε 18 αγώνες στα προκριματικά του Μουντιάλ μετρώντας 17 νίκες και 1 ισοπαλίες

Ξεκίνησε με 2x2 στην προκριματική φάση του Μουντιάλ, αφού μετά τον περίπατο της πρεμιέρας στο εντός με την Βολιβία (5-1), πέρασε με το δύσκολο 1-0 από την έδρα του Περού. Κυρίαρχη σ’ όλη την αναμέτρηση αλλά χωρίς τις πολλές μεγάλες ευκαιρίες, εν τέλει λυτρώθηκε στο 90’ με τον στόπερ Μαρκίνιος έπειτα από κόρνερ. Αμυντικά δε συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στους «Ίνκας» που δεν είχαν σουτ στο στόχο.

Ο απογοητευτικός αποκλεισμός από την Κροατία στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ έφερε την αποχώρηση του Τίτε από τον πάγκο της έπειτα από σχεδόν μια επταετία. Διάδοχος του φέρεται ότι θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι ωστόσο για την ώρα πορεύεται με τον 49χρονο Φερνάντο Ντινίζ, νυν τεχνικό της Φλουμινένσε, σε ρόλο υπηρεσιακού.

Με δεδομένο ότι πλέον προκρίνονται οι έξι πρώτες ομάδες στα τελικά του Μουντιάλ, δεν αναμένεται να συναντήσει κανένα πρόβλημα για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη διοργάνωση του 2026. Φυσικά πάντα στόχος αποτελεί η πρώτη θέση για λόγους γοήτρου. Είναι το ακλόνητο φαβορί στο σημερινό με την Βενεζουέλα ενώ ακολουθεί το ματς στο Μοντεβιδέο με την ανανεωμένη Ουρουγουάη του Μπιέλσα.

Ο αρχηγός της ομάδας, Νεϊμάρ έπλεξε το εγκώμιο του υπηρεσιακού ομοσπονδιακού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Ντινίζ είναι εξαιρετικός προπονητής, ένας από τους καλύτερους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η ελευθερία που μας δίνει, όχι μόνο σε μένα αλλά σ’ όλους τους παίκτες όπως και η εμπιστοσύνη που μας δείχνει είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Ο Νεϊμάρ αναφέρθηκε επίσης στο ματς με την Βενεζουέλα αλλά και το γεγονός πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κουιαμπά, μια από τις πιο θερμές πόλεις της Νοτίου Αμερικής με τις θερμοκρασίες αυτές τις μέρες να αγγίζουν τους 40 βαθμούς Κελσίου: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ομολογώ ότι είναι αρκετά ζεστός ο καιρός αλλά έχω συνηθίσω επειδή στην Σαουδική Αραβία έχει επίσης πολύ ζέστη. Όλοι υποφέρουμε από τη ζέστη αλλά το ματς θα γίνει τη νύχτα επομένως ελπίζουμε να μην είναι τόσο έντονη».

Αξιοσημείωτο ότι η «Σελεσάο» έχει κερδίσει τα 15 τελευταία εντός έδρας στα προκριματικά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στη διοργάνωση. Σ’ αυτό το διάστημα έχει σκοράρει 46 γκολ (3,1 ανά αγώνα) και έχει δεχτεί μόλις 3!

Αγωνιστικά Νέα: Αποσύρθηκαν από την αποστολή λόγω τραυματισμών ο εξτρέμ Ραφίνια (Μπαρτσελόνα) και οι μπακ Ενρίκε (Μονακό), Λόντι (Μαρσέιγ) και Βάντερσον (Μονακό). Στη θέση τους κλήθηκαν οι Νέρες (Μπενφίκα), Αράνα (Ατλέτικο Μινέιρο), Κόουτο (Ζιρόνα) και Αουγκούστο (Ίντερ). Εκτός ομάδας παραμένει σταθερά ο εξτρέμ Άντονι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) μετά τις δικαστικές περιπέτειες με την πρώην κοπέλα του. Δεν κλήθηκαν μεταξύ άλλων ο στόπερ ΜΙλιτάο (Ρεάλ), οι χαφ Ζοέλινγκτον (Νιούκαστλ), Πακετά (Γουέστ Χαμ) και ο εξτρέμ Μαρτινέλι (Άρσεναλ).

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βραζιλίας, ο Ντινίζ έχει ήδη καταλήξει στην ενδεκάδα η οποία θα είναι η εξής: Έντερσον – Ντανίλο, Μαρκίνιος, Γκάμπριελ, Αράνα – Καζεμίρο, Γκιμαράες – Νεϊμάρ, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Ριτσάρλισον

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Πέρι (Μποταφόγκο), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Ντανίλο (Γιουβέντους), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Αράνα (Ατλέτικο Μινέιρο), Μπρέμερ (Γιουβέντους), Γκάμπριελ (Άρσεναλ), Νίνο (Φλουμινένσε), Κ. Αουγκούστο (Ίντερ), Κόουτο (Ζιρόνα)

Μέσοι: Καζεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Νέρες (Μπενφίκα), Γκέρσον (Φλαμένγκο), Βέιγκα (Παλμέιρας), Αντρέ (Φλουμινένσε)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Αλ Χιλάλ), Γκάμπριελ Ζεσούς (Άρσεναλ), Ματέους Κούνια (Γουλβς), Ριτσάρλισον (Τότεναμ), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Βινίσιους (Ρεάλ)Χαμόγελα και απολογισμό τρεις βαθμούς της άφησαν τα δύο πρώτα παιχνίδια της στην προκριματική φάση του Μουντιάλ. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε μεν με 1-0 στην Κολομβία αλλά ακολούθησε η σπουδαία εντός έδρας νίκη με ίδιο σκορ επί της Παραγουάης. Ματς χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, η αντίπαλος της ήταν πιο απειλητική, κυρίως στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν έφτιαξε την μεγάλη ευκαιρία και η ίδια λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις με εύστοχο πέναλτι του Ροντόν.

Είναι η μόνη ομάδα της CONMEBOL που δεν έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και η επέκταση της διοργάνωσης από 32 σε 48 ομάδες της δίνει την ευκαιρία να δώσει το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου αφού πλέον στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής προκρίνονται 6+1 ομάδες αντί για 4+1 που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ηπείρου της, έχοντας τερματίσει τελευταία στον όμιλο στις δύο πιο πρόσφατες προκριματικές φάσεις.

Στο πάγκο βρίσκεται από τον Μάρτιο ο Αργεντινός, Φερνάντο Μπατίστα, ο οποίος δούλευε τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα ως βοηθός στην «βινοτίντο». Η νίκη επί της Παραγουάης ήταν πολύ σημαντική αφού αποτελούσε βασική αντίπαλο για την πρόκριση. Στόχος να αφήσει τρεις ομάδες από κάτω και να μπει στην επτάδα. Δεν ελπίζει πολλά στο εκτός έδρας με την Βραζιλία και στο πίσω μέρος του μυαλού της βρίσκεται ήδη το εντός έδρας με την Χιλή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τα ματς του Σεπτεμβρίου απουσιάζουν από την αποστολή οι στόπερ Βιλανουέβα (Γκιμαράες), Τσάνσελορ (Νεκάξα) και ο επιθετικός Μαρκές (Εστορίλ), όλοι αναπληρωματικοί.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκρατερόλ (Παναιτωλικός), Ρόμο (Ουν. Κατόλικα Κίτο), Μπαρόχα (Καράκας).

Αμυντικοί: Ροσάλες (Σπορτ Ρεσίφε), Γκονσάλες (Καράκας), Μάγκο (Μπάνφιλντ), Άνχελ (Αούκας Κίτο), Οσόριο (Πάρμα), Φεραρέσι (Σάο Πάουλο), Μακούν (Νιου Ίνγκλαντ), Ναβάρο (Σικάγο Φάιαρ), Αραμπούρου (Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’).

Μέσοι: Μορένο (Σινσινάτι), Σοτέλδο (Σάντος), Ρινκόν (Σάντος), Οτέρο (Αούκας Κίτο), Ντ. Ματσίς (Κάντιθ), Σαβαρίνο (Ρεάλ Σολτ Λέικ), Σόσα (Εμελέκ), Ερέρα (Χιρόνα), Μαρτίνες (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Κάσερες (Τουλούζ), Μπέγιο (Μασατλάν), Μπουένο (Φιλαδέλφεια Γιούνιον).

Επιθετικοί: Ροντόν (Ρίβερ Πλέιτ), Μαρτίνες (Ίντερ Μαϊάμι), Κόρντοβα (Αλάνιασπορ), Ραμίρες (Ατλέτικο Νασιονάλ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, ενδεικτικό ότι η Βραζιλία δεν έχει χάσει ποτέ στην ιστορία της από την Βενεζουέλα σε προκριματικά Μουντιάλ (17-1-0). Η «Σεσεσάο», που μετράει 15 σερί νίκες στην έδρα της στο τουρνουά, δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την «βινοτίντο», που μάλλον έχει ήδη στο μυαλό της το επόμενο κρίσιμο ματς με την Χιλή. Πολύ χαμηλά ο άσος, λίγο καλύτερα τα πράγματα στις αποδόσεις του όβερ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  4 Βενεζουέλα 6 9 2 3 1 6:3
  6 Βραζιλία 6 7 2 1 3 8:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.79% έπαιξε: 1
  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες