4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βικτόρια Πλζεν - Αστάνα

Προϊστορία

14/12/2023 Βικτόρια ΠλζενΑστάνα 3 - 0
5/10/2023 ΑστάναΒικτόρια Πλζεν 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 129,458 89.6%
X
€ 6,634 4.6%
2
€ 8,346 5.8%
Over
€ 7,039 54.2%
Under
€ 5,947 45.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

137 ψήφοι:

10

Σουτ στην εστία

1

15

Σουτ εκτός εστίας

4

62%

Κατοχή μπάλας

38%

1

Οφσάιντ

2

1

Αποκρούσεις

7

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

17

Φάουλ

10

12

Εκτελέσεις Φάουλ

19

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Doosan Arena Plzen
  • Χωρητικότητα: 11700
  • Θεατές: 8135
«Κλείνει» με 6Χ6 η Πλζεν

«Κλείνει» με 6Χ6 η Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται την Αστάνα στην 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Από νίκη στην έδρα της Μπαλκάνι προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1) Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Νίκησε χωρίς να... προσπαθήσει και πολύ στην έδρα της Μπαλκάνι με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο από την αρχή, αντιμετωπίζοντας μία «σφιχτή» και πολυπρόσωπη άμυνα. Δεν απειλήθηκαν πάντως ποτέ και μάλιστα με ένα γκολ του Σουλτς στο 81' πήραν μία ακομα νίκη στον όμιλο, όπου έχουν τερματίσει ήδη στη 1η θέση, έχοντας πάρει τη πρόκριση για τη φάση των «16», οπότε πλέον θα προσπαθήσουν να γράψουν ιστορία κάνοντας το 6Χ6.

Μπορεί φυσικά κάτι τέτοιο να είναι μόνο θέμα γοήτρου, ωστόσο θα είναι η μοναδική ομάδα στη φετινή διοργάνωση που έχει πετύχει κάτι ανάλογο, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει αν αγχωθεί για το πρωτάθλημα Τσεχία. Αυτό καθώς μπορέι να νίκησε με 5-0 εντός έδρας την ουραγό Μπουντεγιόβιτσε την Κυριακή (10/12), ωστόσο βρίσκεται στην 4η θέση με 32 βαθμούς και στο -15 από την κορυφή, άρα κάθε οι ελπίδες της για τον τίτλο έχουν «ψαλιδιστεί» παρ' ότι απομένουν αρκετές αγωνστικές έως το φινάλε.

Ο κόουτς Κούμπεκ εξέφρασε πάντως την άποψη πως το 6Χ6 δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά τόνισε πως αξίζει μόνο και μόνο για τη χαρά που θα πάρουν οι οπαδοί της ομάδας.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε αλλά είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Τσόρι. Επιστρέφει ο στόπερ Γιεμέλκα αλλά παραμένουν εκτός ο στόπερ Πέρνιτσα, ο επιθετικός Ντουροσίνμι και ο μπακ Χάβελ.Ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας στον «τελικό» πρόκρισης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μέτρησε παράλληλα την τέταρτη φετινή της ήττα από τους Κροάτες σε ισάριθμα ματς. Αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, το χαμένο πέναλτι του Ντερμπόε στο 12' της έκανε ζημιά ψυχολογικά, αφού μπορεί να παρέμεινε ανώτερη κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, αλλά έδειχνε να μην πιστεύει στη νίκη. Η «ψυχρολουσία» μετά το τέρμα που δέχθηκε στο 48' της έκοψε τα... πόδια, ενώ η αποβολή του Γιόβανσιτς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 73' τη στρίμωξε ακόμα περισσότερο και ένα δεύτερο τέρμα από τους φιλοξενούμενους στο 79' έβαλε «ταφόπλακα» σε κάθε ελπίδα της για αποτέλεσμα.

Η Αστάνα με 4 πόντους ισοβαθμεί με τη Μπαλκάνι και είναι στο -2 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που βρίσκεται στη 2η θέση. Αν θέλει να συνεχίσει στα πλέι οφ χρειάζεται νίκησ τη Τσεχία και ταυτόχρονα ήττα των Κροατών στην έδρα τους από τους Κοσοβάρους.

Αν αυτό το ήδη εξωφρενικό σενάριο συναδυαστεί με το γεγονός πως δεν έχει άλλες επίσημες υποχρεώσεις -πλην των ευρωπαϊκών- από τον Οκτώβριο που ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα στο Καζακστάν, άρα είναι ετκός αγωνιστικού ρυθμού, καταλαβαίνει κανείς πως ψάχνει... θαύμα.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένοι ο βασικός στόπερ Χαρογιάν και ο βασικός χαφ Γιόβανσιτς. Νοκ άουτ ο βασικός μέσος Ουρέγκα, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας μέσος Εμπόνγκ με τον Νταραμπάεφ, με τις απουσίες στο κέντρο να έχουν συσσωρευτεί. Επιστρέφει πάντως ο έμπειρος αμυντικός Αμάνοβιτς.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι έχουν ευκαιρία να γράψουν ιστορία με το απόλυτο στον όμιλο και μπορεί να μην σημαίνει κάτι αυτό βαθμολογικά, αφού είναι ήδη πρώτοι και έχουν προκριθεί στη φάση των «16», αλλά το γεγονός πως το ζητούν οι οπαδοί τους, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είναι μία ομάδα χωρίς ρυθμό, που παρά τις ελπίδες που έχει για πρόκριση, σχεδιάζει από τώρα την επόμενη σεζόν, κάνει τον άσο ελκυστικό στις οριακά αποδεκτές αποδόσεις που προσφέρεται και προσωπικά θα τον επιλέξω.

FACTS

  • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.14 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Βικτόρια Πλζεν 6 18 6 0 0 9:1
  3 Αστάνα 6 4 1 1 4 4:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο VELESTINO, με το υψηλότερο yield +13.16% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες