Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός

23/7/2019 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 751
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1749 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν στις 30/7/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 34' Semedo Ruben

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 74' Havel Milan

      Προϊστορία

      30/7/2019 ΟλυμπιακόςΒικτόρια Πλζεν 4 - 0
      23/7/2019 Βικτόρια ΠλζενΟλυμπιακός 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 60,248 43.2%
      X
      € 51,741 37.1%
      2
      € 27,457 19.7%
      Over
      € 9,110 36.7%
      Under
      € 15,741 63.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 20:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      557 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Struncovy Sady Stadion, Plzen
      Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

      Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

      Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τελευταία 23 εντός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

      Τι ισχύει: 2ος Προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικού σκορ ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Ο νικητής αντιμετωπίζει στον επόμενο γύρο την Μπασακσεχίρ, ενώ ο ηττημένος συνεχίζει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα παίξει με την Άντβερπ.

      ΠΛΖΕΝ

      Έχει μπει πολύ δυνατά στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το 2x2 απέναντι σε Σίγμα Όλομουτς (3-1 εντός) και Σλόβαν Λίμπερετς (2-1 εκτός). Στο τελευταίο της παιχνίδι, δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, ωστόσο βρήκε δύο γκολ από εκτελέσεις κόρνερ και έφυγε με το «διπλό». Και στα δύο παιχνίδια εμφάνισε αμυντικά προβλήματα. Την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο τσεχικό πρωτάθλημα, αφού τερμάτισε στο -4 από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας με απολογισμό 24-6-5. Στην Ευρώπη, συμμετείχε απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τερματίζοντας 3η σε όμιλο με Ρεάλ, Ρόμα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Συνέχισε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όπου και αποκλείστηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

      Αν και ιδρύθηκε το 1908, βρίσκονταν μακριά από το προσκήνιο για πολλά χρόνια. Ενδεικτικό ότι τα πέντε πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει έχουν έρθει από το 2010 και μετά. Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο 55χρονος Πάβελ Βρμπα, ο οποίος προσελήφθη το καλοκαίρι του 2017 και διατηρείται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Στα μεταγραφικά παρουσιάζεται ενισχυμένη. Ήρθαν οι Χλούσεκ (μπακ), Κάλβαχ (μέσος), Χερτς (μέσος), Μίχαλικ (εξτρέμ) ενώ αγόρασε τον Μπράμπετς (στόπερ) που ήταν δανεικός από τη Γκενκ. Ως μοναδική σημαντική απώλεια κρίνεται αυτή του Χροσόφσκι (μέσος), που θα συνεχίσει στην Γκενκ μετά τα προκριματικά με τον Ολυμπιακό. Εσωτερική μεταγραφή θεωρείται ο σταρ φορ Κρμέντσικ, που ήταν τραυματίας από τον περασμένο Νοέμβριο.

      «Δυσκολευτήκαμε αρκετά κόντρα στην Σλόβαν και είναι ιδανικό που ξεκινάμε με 2x2. Μπροστά μας έχουμε τον Ολυμπιακό, που είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουμε μέχρι στιγμής στη σεζόν. Αν τους αποκλείσουμε θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο», δήλωσε ο τεχνικός Βρμπα μετά το φινάλε του αγώνα με την Λίμπερετς.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ, Λιμπέρσκι, ενώ αμφίβολος είναι ο δεξιός μπακ Ρέζνικ, που αποκόμισε πρόβλημα στο παιχνίδι με την Σλόβαν. Ερωτηματικό και με τη συμμετοχή του στόπερ Χέιντα, ενώ τραυματίες είναι ο φορ Μπογκέλ, ο εξτρέμ Εκπάι και ο κάπτεν/στόπερ Χούμπνικ.

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      Έμεινε για δεύτερη σερί χρονιά χωρίς τίτλο μετά από 23 χρόνια, αφού οι 10 σερί νίκες που σημείωσε στο φινάλε δεν ήταν αρκετές για να προσπεράσει τον αήττητο ΠΑΟΚ στη βαθμολογία. Ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίχθηκε από τη διοίκηση και οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την προσπάθεια τους να επιστρέψουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

      Πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφές, αποκτώντας τους Μπα, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Κάιπερς, Ντουρμισάι, Βαλμπουενά, Σουντανί, ενώ αγόρασε τον Σα. Την ίδια ώρα έφυγαν μεταξύ άλλων οι Νάτχο, Μιράντα, Χασάν, Νικολάου. Η ομάδα έχει δώσει οχτώ φιλικά και είναι αήττητη (3-5-0).

      «Η Πλζεν μια ομάδα που έχει πολλά κοινά με εμάς. Είναι ποιοτική και είναι πρωταγωνίστρια στη χώρα της. Εχει επίσης πολλές ομοιότητες με εμάς στη φιλοσοφία και το μοντέλο παιχνιδιού της. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε τις τελευταίες πέντε εβδομάδες και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να την επαναφέρουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

      Αγωνιστικά Νέα: Προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ με το σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα λείψει για τους επόμενους έξι μήνες. Από εκεί και πέρα, οι στόπερ Σισέ και Μεριά έμειναν εκτός επειδή άργησαν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Άφρικα, ενώ δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Βούκοβιτς και οι νεοαποκτηθέντες Σουντανί, Μάρκοβιτς. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται θα παρατάξει στην 11άδα του βάσει της λογικής του φιλικού ματς με τη Νότιγχαμ. Δηλαδή, θα δούμε στο τέρμα τον Σα και στην άμυνα τους Τσιμίκα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Σεμέδο και Ομάρ. Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε θα αποτελέσουν το δίδυμο στα χαφ κι οι Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας θα είναι η επιθετική τριάδα πίσω από τον Γκερέρο.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι και ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του στη σεζόν, αφού μπορεί να κρίνει το μέλλον του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο έτοιμη η Πλζεν που έχει δώσει ήδη 2 επίσημα παιχνίδια, ωστόσο αντιμετωπίζει αρκετά ανασταλτικά προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και στην πλευρά των «ερυθρόλευκων», που θα επιχειρήσουν να βρουν ένα εκτός έδρας γκολ για να διευκολύνουν το έργο τους στη ρεβάνς. Θα επιλέξουμε το αμφίσκορο στο 1.93 του Stoiximan

      FACTS

      • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Βικτόρια Πλζεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X με απόδοση 3.05 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ολυμπιακός ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο capitol4, με το υψηλότερο yield +1.63% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες