3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βικτόρια Πλζεν - Ελσίνκι

Προϊστορία

26/7/2022 Βικτόρια ΠλζενΕλσίνκι 5 - 0
20/7/2022 ΕλσίνκιΒικτόρια Πλζεν 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 260,340 93.3%
X
€ 9,574 3.4%
2
€ 9,128 3.3%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

156 ψήφοι:

11

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

6

48%

Κατοχή μπάλας

52%

0

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

1

5

Αλλαγές

5

19

Φάουλ

8

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Doosan Arena Plzen
  • Χωρητικότητα: 11700
  • Θεατές: 10810
Δεν θα «κάτσει» στο σκορ του πρώτου αγώνα η Βικτόρια Πλζεν

Δεν θα «κάτσει» στο σκορ του πρώτου αγώνα η Βικτόρια Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν επικράτησε με 2-1 στο πρώτο ματς στη Φινλανδία κόντρα στην Ελσίνκι και τώρα υποδέχεται τους Σκανδιναβούς στην Τσεχία για να σφραγίσει την πρόκριση.

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Μάριμπορ – Σέριφ Τιρασπόλ.

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στη νέα σεζόν, αφού στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι φέτος πήγε στη Φινλανδία για να αντιμετωπίσει την Ελσίνκι και έφυγε με το διπλό επικρατώντας με 2-1. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της και πήρε το προβάδισμα μόλις στο έκτο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόμας Τσόρι, αλλά πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης οι Φινλανδοί έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ραντούλοβιτς. Η Βικτόρια Πλζεν δεν το έβαλε κάτω και εφτά λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τον Κόπιτς.

Οι Τσέχοι δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα τους, αφού αυτό ξεκινάει στις 30 Ιουλίου. Θέλει να παραμείνει στην κορυφή του τσέχικου πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας πέρσι το έκτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και φέτος θέλει να διακριθεί έπειτα από καιρό και στην Ευρώπη. Στόχος της είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πρωτίστως θέλει να προκριθεί επί της Ελσίνκι για να έχει εξασφαλισμένους τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

«Θέλουμε να παίξουμε ενεργά, δεν μπαίνουμε στο ματς με σκοπό να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Σε καμία περίπτωση. Θα είναι φυσικά το ίδιο όπως σε κάθε αγώνα μας, θέλουμε να είμαστε επικίνδυνοι για το αντίπαλο τέρμα και να κερδίσουμε τον αγώνα. Πηγαίνουμε σε αυτό με την ιδέα ότι θέλουμε να πετύχουμε, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους και να κάνουμε τους εαυτούς μας ευτυχισμένους. Θέλουμε από την Τρίτη να ξέρουμε πως είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε σε έναν ευρωπαϊκό όμιλο. Έχουμε βάλει καθήκον να προκριθούμε και μπορούμε την Τρίτη να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για να πετύχουμε. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία αυτού του αγώνα, ανυπομονούμε. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Δεν έχουμε μεγάλα προβλήματα. Δεν λέω ότι η ενδεκάδα θα είναι πανομοιότυπη, αλλά αν υπάρξουν αλλαγές, θα υπάρξει μόνο μία, αλλά θα δούμε. Η Ελσίνκι χειρίστηκε καλά τον πρώτο αγώνα από πλευράς παιχνιδιού, έχει πολύ ικανούς παίκτες και είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Μπαίνουμε στο ματς με την ιδέα ότι θα παίξουμε με συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό», ήταν τα λεγόμενα του προπονητή Μίχαλ Μπίλεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει νέες απουσίες.Φαίνεται πως η ευρωπαϊκή της πορεία θα σταματήσει για τέταρτη συνεχόμενη φορά στον δεύτερο προκριματικό γύρο, αφού έχασε στο πρώτο ματς στη Φινλανδία από την Βικτόρια Πλζεν με 2-1 και πάει στην Τσεχία για την υπέρβαση. Πάντως, δυσκολεύτηκε στον πρώτο γύρο να περάσει και το εμπόδιο της Ρίγας Σκόλα. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη, αφού παίζει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και πέρσι έφτασε μέχρι τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Το πρωτάθλημα Φινλανδίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το Σάββατο επικράτησε στην έδρα της Ίλβες με 2-1.

Βρίσκεται στην Τσεχία από την Κυριακή και θα παίξει σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αφού η Βικτόρια Πλζεν δεν έχει χάσει έναν ανταγωνιστικό αγώνα εντός έδρας για περισσότερο από ένα χρόνο. Ήταν Μάιος του 2021, όταν η Σλάβια Πράγας την κέρδισε στον τελικό του Κυπέλλου Τσεχίας με σκορ 1–0. Στα μείον της Ελσίνκι είναι οι καιρικές συνθήκες, αφού η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα θα είναι άνω των 25 βαθμών Κελσίου.

«Περιμένουμε μια πιο επιθετική και πιεστική ομάδα. Την περασμένη εβδομάδα μπορέσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην Βικτόρια Πλζεν. Το παιχνίδι θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο για εμάς και πρέπει να μπορούμε να μπλοκάρουμε καλύτερα τις ενδιάμεσες γραμμές και τις πτέρυγες. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς στο πώς γεμίζουμε το γήπεδο και πού θέλουμε να τους απειλήσουμε πίσω από τη γραμμή. Πρέπει να πάρουμε αυτοπεποίθηση από την εντός έδρας απόδοση μας και να δούμε το ματς ως μια μεγάλη ευκαιρία για μια έκπληξη.», ανέφερε ο προπονητής Τόνι Κόσκελα.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει μόνο μακροχρόνια απόντες.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βικτόρια Πλζεν έδειξε και στο πρώτο ματς πως διαθέτει καλύτερο σύνολο από την Ελσίνκι και μπροστά στο κοινό της μπορεί να διπλασιάσει τις νίκες. Ο προπονητής των Τσέχων δήλωσε πως η ομάδα του δεν θα κάτσει να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα και θα παρατάξει την ίδια σχεδόν 11άδα. Στα συν των γηπεδούχων είναι και η θερμοκρασία. Όλα δείχνουν άσο και σε αυτόν θα ποντάρουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Βικτόρια Πλζεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ελσίνκι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ελσίνκι ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.18 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο carlosTOtsakali, με το υψηλότερο yield +7.11% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες