Μπορούν να πάρουν την νίκη οι Καβαλίερς
ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
Οι Καβαλίερς βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, καθώς μετράνε 3 συνεχόμενες νίκες. Έτσι βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 20-16 και ανέβηκαν στην 6η θέση της Ανατολής. Τελευταία φορά κέρδισαν τους λαβωμένους Νάγκετς με 113-108. Οι Καβαλίερς μπήκαν καλύτερα στο ματς και κατάφεραν να χτίσουν μια μικρή διαφορά 3 πόντων. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την επιθετική ροή των Νάγκετς και δεχόμενοι 38π. βρέθηκαν πίσω με 9 πόντους. Στην τελευταία περίοδο όμως, μέσα από την άμυνα, κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή, δεχόμενοι μόλις 11π. Κορυφαίος ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 33π., 6ριμπ. και 5ασ. σε 14/24 συνολικά σουτ. Ουσιαστικός ήταν και ο Γκάρλαντ με 18π. και 8ασ. Θετικά δείγματα άφησε και ο Χάντερ με 16π., 5ριμπ. και 4ασ. Τέλος ο Μόμπλεϊ είχε 8π. και 11ριμπ.
Αγωνιστικά Νέα: Καμία απουσία δεν είναι γνωστή μέχρι στιγμής.
ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
Οι Πίστονς γνώρισαν την ήττα από τους Χιτ με 112-118. Έτσι υποχώρησαν στο 25-9, αλλά παρέμειναν σταθερά στην κορυφή της Ανατολής. Οι Πίστονς μπήκαν νωθρά στο ματς και βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο με 9 πόντους. Η διαφορά επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο στην τρίτη περίοδο. Στην τελευταία περίοδο οι προσπάθειες να επιστρέψουν στο ματς και να γίνουν απειλητικοί δεν απέφεραν καρπούς. Συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κανιγχαμ, που κινήθηκε στα όρια του triple double με 31π., 11ριμπ. και 8ασ. Θετικός ερχόμενος από τον πάγκο ήταν ο Σάσερ με 18π. Τέλος ο Ντούρεν είχε 12π. σε 18 λεπτά συμμετοχής, πριν αποχωρήσει τραυματίας.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι ο φόργουορντ Τομπίας Χάρις και ο σέντερ Ντούρεν.
Χρήστος Μπίτσιος
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Οι Καβαλίερς βρίσκονται σε καλό δρόμο το τελευταίο διάστημα και περιμένω να εκμεταλλευτούν τις δύο βασικές απουσίες των Πίστονς. Για αυτό θεωρώ ότι έχουν το πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση.