Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

20/1/2026 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 5023
Χάποελ Τελ Αβίβ
Χάποελ Τελ Αβίβ
71 - 66
Τελείωσε
Αναντολού Εφές
Αναντολού Εφές

Κερδίζει με διψήφια διαφορά η Χάποελ


Βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 15-6, εντός έδρας μετράει 7-3 και στο παιχνίδι του Α’ γύρου κέρδισε στην έδρα της Εφές (81-87), ενώ χρωστάει το εντός έδρας ματς με την Παρί. Προέρχεται από τη νίκη στη Λυών κόντρα στη Βιλερμπάν (73-81), που ήρθε δύσκολα και με ανατροπή, καθώς βρέθηκε πίσω και με 12 πόντους (45-33) στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Πρώτοι σκόρερ ήταν ο Ντάνιελ Οτούρου (18π., 7ριμπ.) και ο Ελάιζα Μπράιαντ (17π., 6ασ.) και ακολούθησε ο Κρις Τζοουνς (12π.). Στο ισραηλινό πρωτάθλημα συνεχίζει στην πρώτη θέση μαζί με την ΜακάμπιΤελ Αβίβ (13-1), αφού κέρδισε την Μακάμπι Νετάνια (75-66), έχοντας διακριθέντες τους Γιαμ Μάνταρ (16π.), Τάι Οντιάσε (15π.) και Τομέρ Γκινάτ (14π.). Στο επόμενο ματς της «διαβολοβδομάδας» αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παρτιζάν (23/1).Αγωνιστικά Νέα: Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα στη Χάποελ Τελ Αβίβ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να υπολογίζει σε όλους τους βασικούς του παίκτες. Χάνει τη σεζόν ο γκαρντ Τάιλερ Ένις (ρήξη αχίλλειου τένοντα).


Βρίσκεται στις τρεις τελευταίες θέσεις (18-20) της κατάταξης με ρεκόρ 6-16 και εκτός έδρας μετράει 3-7. Προέρχεται από έξι διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση, με τελευταία αυτή από την Μπασκόνια (75-89), με την ισπανική ομάδα να πετυχαίνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Διψήφιοι για την Αναντολού Εφές ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ (12π.), ο Αϊζάια Κορντινιέ (11π.) και ο Ρόλαντς Σμιτς (10π.). Η κακή κατάσταση της ομάδας επιβεβαιώθηκε και στο τουρκικό πρωτάθλημα (9-7), όπου έχασε από την Εσενλέρ Εροκσπόρ (90-79), όπου προσπάθησαν οι Ερκάν Οσμάνι (17π.) και Σέιμπιν Λι (16π.). Στο επόμενο ματς της «διαβολοβδομάδας» υποδέχεται τον Ολυμπακό (22/1).

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έπαιξε στα έξι τελευταία ματς της ομάδας ο βασικός σέντερ Βενσάν Πουαριέ (πρόβλημα στο γόνατο) και είναι ξανά εκτός, όπως και ο γκαρντ Τζόρνταν Λόιντ. Νοκ άουτ μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να μείνει ο ηγέτης της, Σέιν Λάρκιν με τραυματισμό στη βουβωνική χώρα. Διαθέσιμος ο γκαρντ Ροντρίγκ Μπομπουά. Χάνει όλη τη σεζόν ο σέντερ Γιώργος Παπαγιάννης.
Πάρης Τρικαλιώτης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, καθώς παίζει η πρωτοπόρος με μία εκ των ουραγών. Σε πολύ κακή κατάσταση η Εφές, έχει ξανά απουσίες, και η Χάποελ μπορεί να πάρει τη νίκη με διψήφια διαφορά, καλύπτοντας έτσι και το χάντικαπ.