Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

8/1/2026 04:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 5471
Σαν Αντόνιο Σπερς
Σαν Αντόνιο Σπερς
107 - 91
Τελείωσε
Λος Άντζελες Λέικερς
Λος Άντζελες Λέικερς

Ντέρμπι στο Σαν Αντόνιο


Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Σπερς, που έχασαν από τους Γκρίζλις με 106-105, παρά την επιστροφή του Γουεμπανιάμα. Έτσι υποχώρησαν στο 25-11, αλλά παραμένουν σταθερά στη 2η θέση της Δύσης. Οι Σπερς ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και βρέθηκαν μπροστά με διαφορά 8 πόντων. Στην τρίτη περίοδο δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την επιθετική ροή των Γκρίζλις, δεχόμενοι 36 πόντους και βρέθηκαν πίσω στο -1. Στο τελευταίο ενάμιση λεπτό, παρότι προηγήθηκαν με 101-105, δεν είχαν καθαρό μυαλό και δέχθηκαν σερί 5-0, γνωρίζοντας την ήττα. Κορυφαίος ήταν ο Γουεμπανιάμα με 30π., 5ριμπ. και 3ασ. σε 21 λεπτά συμμετοχής. Ο Σαμπανιέ πρόσθεσε 23π., ενώ ο Καστλ είχε 15π., 8ριμπ. και 4ασ. Τέλος, ο Φοξ κινήθηκε χαμηλά με 9π., 5ριμπ. και 8ασ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος παραμένει ο σέντερ Γουεμπανιάμα, ενώ εκτός είναι σταθερά ο γκαρντ Βασέλ.


Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Λέικερς. Έτσι βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 23-11 και ανέβηκαν στην 3η θέση της Δύσης. Τελευταία φορά επικράτησαν εκτός έδρας των Πέλικανς με 103-111. Οι Λέικερς βρέθηκαν πίσω στο πρώτο μέρος με διαφορά 3 πόντων. Η εικόνα ήταν ανάλογη και στην τρίτη περίοδο, με τη διαφορά να φτάνει στο +7 υπέρ των Πέλικανς. Στην τελευταία περίοδο όμως ανέβασαν κατακόρυφα την αμυντική τους απόδοση και περιόρισαν τους Πέλικανς στους μόλις 17 πόντους, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Συγκινητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λεμπρόν Τζέιμς, που άγγιξε το Triple-Double με 30π., 8ριμπ. και 8ασ. Καθοριστικός ήταν και ο Ντόντσιτς με Double-Double 30π. και 10ριμπ. Τέλος Double-Double σημείωσε και ο Έιτον με 18π. και 11ριμπ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι σταθερά ο γκαρντ Ριβς και ο φόργουορντ Χατσιμούρα.
Χρήστος Μπίτσιος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από back to back παιχνίδια και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπάρξει ξεκούραση βασικών παικτών. Για αυτό δεν θέλω να μπλέξω με σημείο. Αν επέλεγα κάτι, θα ήταν χάντικαπ υπέρ των Σπερς, αποκλειστικά λόγω έδρας.