Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

23/1/2026 05:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 5355
Λος Άντζελες Κλίπερς
Λος Άντζελες Κλίπερς
112 - 104
Τελείωσε
Λος Άντζελες Λέικερς
Λος Άντζελες Λέικερς

Η μονομαχία του Λος Άντζελες


Το νικηφόρο σερί των Κλίπερς έλαβε τέλος, καθώς γνώρισαν την ήττα από τους Μπουλς με 138-110 χωρίς τον Λέοναρντ. Έτσι υποχώρησαν στο 19-24 και βρίσκονται στη 10η θέση της Δύσης. Οι Κλίπερς μπήκαν καλύτερα στο ματς και βρέθηκαν μπροστά στην πρώτη περίοδο με διαφορά 5 πόντων. Όμως στη δεύτερη περίοδο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό που επέβαλαν οι Μπουλς και στις δύο μεριές του παρκέ και, δεχόμενοι επιμέρους σκορ 45-19, βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο με διαφορά 21π. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα η διαφορά να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να φτάσει έως και τους 31 πόντους. Από το ναυάγιο διασώθηκε ο Χάρντεν, που ολοκλήρωσε το ματς με 24π. και 5ριμπ. και 6ασ. Ο Κόλινς σκόραρε 23π., ενώ ο Τζόρνταν Μίλερ πρόσθεσε 12π. Τέλος, Double-Double κατέγραψε ο Ζούμπατς με 12π. και 11ριμπ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος είναι ο φόργουορντ Λέοναρντ, ενώ εκτός παραμένει σταθερά ο φόργουορντ Ντέρικ Τζόουνς Τζ.


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Λέικερς. Έτσι βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 26-16 και ανέβηκαν στη 5η θέση της Δύσης. Η τελευταία επικράτηση ήρθε απέναντι στους Νάγκετς με 107-115, χωρίς τον Ριβς. Οι Λέικερς στο πρώτο μέρος παρουσίασαν τα γνωστά αμυντικά προβλήματα και, δεχόμενοι 71π., βρέθηκαν πίσω με διαφορά 14 πόντων. Όμως στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε άρδην. Οι Λέικερς βελτίωσαν την αγωνιστική τους εικόνα στην άμυνα και περιόρισαν τους Νάγκετς στους 36 πόντους, με συνέπεια να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Συγκλονιστικός ήταν ο Ντόντσιτς, που κατέγραψε Triple-Double με 38π. και 13ριμπ. και 10ασ. Στα όρια του Triple-Double κινήθηκε και ο Τζέιμς με 19π. και 9ριμπ. και 8ασ. Τέλος, ο Μάρκους Σμαρτ σκόραρε 15π.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι ο γκαρντ Ριβς.
Χρήστος Μπίτσιος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική περίοδο και περιμένω ότι το ματς θα είναι κλειστό και ισορροπημένο. Για αυτόν τον λόγο δεν θέλω να μπλέξω με κάποιο σημείο· αν έπαιζα κάτι, αυτό θα ήταν χάντικαπ υπέρ των Κλίπερς.