Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Αντελέγε ο Εργοτέλης, σοκ με Αναστασάκο

Ανακοίνωσε Αντελέγε ο Εργοτέλης, σοκ με Αναστασάκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2014 17:23
Την απόκτηση του Αγιοντέλε Αντελέγε μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε σήμερα ο Εργοτέλης, ο οποίος έκανε γνωστό πως υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους. Σοκ με Αναστασάκο, ο οποίος χάνει τη σεζόν.

Στην Ελλάδα με τη φανέλα του Εργοτέλη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αγιοντέλε Αντελέγε, καθώς ο διεθνής 25χρονος Νιγηριανός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ανζί και έβαλε την υπογραφή του συμβόλαιο με τους Κρητικούς έως το καλοκαίρι.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για έναν επιπλέον χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ayodele ADELEYE έως τις 30/06/2014, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για έναν επιπλέον χρόνο.

Το συμβόλαιο του 25χρονου (25/12/1988) διεθνούς Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη ρωσική Ανζί, κατατέθηκε ήδη στην ΕΠΟ προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του. Η άφιξή του στο Ηράκλειο προσδιορίζεται εντός του προσεχούς Σαββατοκύριακου.

Πριν από την Ανζί, ο Adeleye αγωνίστηκε στην Ουκρανία με τις Μέταλουργκ Ντόνετσκ και Ταβρίγια καθώς και στην Ολλανδία με την Σπάρτα Ρότερνταμ. Είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών της Νιγηρίας, με την οποία έχει χριστεί ήδη 10 φορές διεθνής».

Ο Αντελέγιε ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 από την ομάδα Σούτιν Σταρς της πατρίδας του και την επόμενη σεζόν πήγε στην ολλανδική Σπάρτα Ρότερνταμ, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2010. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ και παρέμεινε στην Ουκρανία για έναν χρόνο, όπως και στην Ταβρίγια. Μέσα στο 2013 άλλαξε δύο ομάδες καθώς πήρε μεταγραφή αρχικά για τη Κουμπάν και την Ανζί.

Σοκ με Αναστασάκο


Ανακοίνωσε Αντελέγε ο Εργοτέλης, σοκ με Αναστασάκο
Σοκ με τον τραυματισμό του Ηλία Αναστασάκου, καθώς ο έμπειρος επιθετικός υπέστη εγκεφαλική θλάση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο Έλληνας φορ τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση που είχε με τον Αντρέ Μπικέι στο προχθεσινό παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί εγκεφαλική θλάση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Πρόκειται για χτύπημα που μπορεί να προκαλέσει -σύμφωνα με την ιατρική- αδυναμία, κινητική διαταραχή, αιμωδία, αφασία, διανοητικά προβλήματα, επιληπτική κρίση, υπνηλία, ναυτία και διαταραχή του επιπέδου συνειδήσεως ως κώμα!

Ωστόσο, ο γιατρός του Εργοτέλη, Σήφης Χριστοφοράκης, μιλώντας στον «sentra 103,3» τόνισε πως ο παίκτης δεν διατρέχει κίνδυνο:

«Τον έλεγξα λόγω ευαισθησίας στην περιοχή. Έκανε αξονική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στον κροταφικό οστό και μικρή θλάση εγκεφάλου στον κροταφικό λοβό αριστερά. Δεν είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά δεν μπορεί να παίξει για το επόμενο τρίμηνο, όπως είπε ο νευροχειρουργός» δήλωσε μεταξύ άλλων ο γιατρός του Εργοτέλη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.