Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το παλεύει για Ιντζάγκι η Σασουόλο!

Το παλεύει για Ιντζάγκι η Σασουόλο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2014 01:29
Ο Φίλιπο Ιντζάγκι είναι ο μεγάλος στόχος της Σασουόλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Ντι Φραντσέσκο! Αρνητική η απάντηση της Μίλαν στην πρώτη απόπειρα των νεοφώτιστων.

Η άσχημη πορεία της Σασουόλο τη φετινή σεζόν στην Σέριε Α η οποία έχει φέρει την ομάδα στη ζώνη του υποβιβασμού, ανάγκασαν τη διοίκηση να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ντι Φραντσέσκο.

Πρώτος στόχος των νεοφώτιστων για τον αντικαταστάτη του 44χρονου τεχνικού είναι ο Φίλιπο Ιντζάγκι ο οποίος από το 2012 έχει αναλάβει καθήκοντα προπονητή στην ομάδα Νέων της Μίλαν.

Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι αποκάλυψε πως η Σασουόλο ήρθε σε επαφή με τη Μίλαν για την απόκτηση του Ιντζάγκι, ωστόσο η απάντηση του συλλόγου ήταν αρνητική:

«Η Σασουόλο μας ρώτησε για τον Ιντζάγκι, όμως τους είπαμε πως θα μείνει στη Μίλαν» δήλωσε ο Γκαλιάνι.

Παρόλα αυτά η Σασουόλο φαίνεται πως δεν θα τα παρατήσει, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Τζόρτζιο Σκουίντσι είναι δηλωμένος οπαδός της Μίλαν και επιθυμεί διακαώς τον Ιντζάγκι στον πάγκο της ομάδας του.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Σκουίντσι αναμένεται να έρθει σε προσωπική επικοινωνία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι προκειμένου να τον πείσει να αφήσει τον Πίπο να υπογράψει συμβόλαιο στους νεοφώτιστους.

Παράλληλα, στα υπόψη βρίσκεται και το όνομα του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.