Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Βαλντέζ

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Βαλντέζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2014 13:44
Ο Νέλσον Βαλντέζ είναι ο εκλεκτός του Μίτσελ για να καλύψει το κενό του Κώστα Μήτρογλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη από την Αλ Τζαζίρα.

Με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται μια «ανάσα» από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Φούλαμ, ο Ολυμπιακός ψάχνει στην μεταγραφική αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Νέλσον Βαλντέζ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του Παραγουανού φορ από την Αλ Τζαζίρα.

Ο 30χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Αλ Τζαζίρα των ΗΑΕ, στην οποία μετράει 4 γκολ σε 12 παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα με τις φανέλες των Βέρντερ (113 συμ., 30 γκολ) και Ντόρτμουντ (126 συμ., 18 γκολ) ενώ το 2010 συνέχισε την καριέρα του στην Ισπανία και την Πριμέρα Ντιβιζιόν για λογαριασμό της Χέρκουλες (25 συμ., 8 γκολ).

Το 2011 υπέγραψε στην Ρούμπιν Καζάν (31 συμ., 6 γκολ) ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βαλένθια (40 συμ., 9 γκολ).

Ο ίδιος μετράει 66 συμμετοχές και 12 γκολ στην εθνική Παραγουάης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.