Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι, δεν έφτανε ο Κακά στη Μίλαν

Σέριε Α: Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι, δεν έφτανε ο Κακά στη Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2013 00:11
Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο πρωτάθλημα Γιουβέντους και Νάπολι, με την πρώτη να κερδίζει με 4-0 την Κατάνια στο Τορίνο, ενώ η δεύτερη πήρε σπουδαίο «διπλό» με 2-1 στην έδρα της Φιορεντίνα. Ισόπαλες 1-1 Λάτσιο και Μίλαν, γκολ ο Κονέ.

Στους δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Ρόμα, που υποδέχεται την Πέμπτη την Κιέβο, μείωσε τη διαφορά της η Γιουβέντους η οποία διέλυσε με 4-0 την Κατάνια του Παναγιώτη Ταχτσίδη (έμεινε στον πάγκο).

Οι «μπιανκονέρι» είχαν ένα εύκολο βράδυ, με τον Βιδάλ να ανοίγει το σκορ στο 26’, ενώ 12 λεπτά μετά ο Πίρλο έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 65’ ο Τέβες «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του και εν τέλει ο Μπονούτσι στο 71’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Σέριε Α: Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι, δεν έφτανε ο Κακά στη Μίλαν
Από την άλλη, σπουδαίο «διπλό» για τη Νάπολι η οποία κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Φιορεντίνα και παρέμεινε και αυτή στο κυνήγι της Ρόμα.

Οι «παρτενοπέι» στην πρώτη τους ευκαιρία στο ματς, πήραν προβάδισμα με ωραίο γκολ του Καγιεχόν στο 12’ ύστερα από σέντρα του Ιγκουαίν. Ωστόσο η Φιορεντίνα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 22’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρόσι.

Ένα λεπτό μετά ο Κουαρδάδο σημάδεψε το δοκάρι του Ρέινα, και τελικά ο Μέρτενς έκανε το 2-1 για τη Νάπολι στο 36’.

Στην επανάληψη, η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, παρότι η Νάπολι έμεινε με 10 παίκτες στο 80’ λόγω αποβολής του Μάτζιο, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να φύγει με τη νίκη από το «Αρτέμιο Φράνκι».

Μοιρασιά στο Μιλάνο, γκολ ο Κονέ


Σέριε Α: Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι, δεν έφτανε ο Κακά στη Μίλαν
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Μίλαν και Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» , με αποτέλεσμα οι «ροσονέρι» να μείνουν στην 10η θέση με μόλις 12 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 54’ με τρομερό σουτ του Κακά, ωστόσο στο 72’ η Λάτσιο απάντησε, με τον Σιάνι να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Από την άλλη, η Μπολόνια πέρασε με 3-0 από τη Σαρδηνία απέναντι στην Κάλιαρι, με τον Παναγιώτη Κονέ να πετυχαίνει το δεύτερο φετινό του γκολ.

Νίκη πήρε και η Βερόνα η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, κερδίζοντας με 2-0 τη Σαμπντόρια και «έπιασε» την Ίντερ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, μεγάλο παιχνίδι έγινε μεταξύ Λιβόρνο και Τορίνο (3-3), η Ουντινέζε κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Σασουόλο, ενώ η Τζένοα του Γιάννη Φετφατζίδη επικράτησε με 1-0 την Πάρμα.

Μάλιστα, ο Έλληνας άσος κέρδισε πέναλτι στην αρχή του ματς, το οποίο ωστόσο αστόχησε ο μετέπειτα σκόρερ της αναμέτρησης, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.