Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει να «δέσει» Σαμαρά η Σέλτικ

Θέλει να «δέσει» Σαμαρά η Σέλτικ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2013 18:10
Σε επαφές με τους εκπροσώπους του Γιώργου Σαμαρά προκειμένου ο Έλληνας άσος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Σέλτικ, ήρθε η διοίκηση των «καθολικών», όπως αποκάλυψε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Πίτερ Λόουελ.

Με το συμβόλαιο του Σαμαρά να εκπνέει στο τέλος της σεζόν, οι άνθρωποι της Σέλτικ ξεκίνησαν τις προσπάθειες προκειμένου να «δέσουν» τον παίκτη στο «Πάρκχεντ», με τον Λόουελ να αποκαλύπτει στο «skysports» πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, πριν τον Ιανουάριο:

«Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά με τους εκπρόσωπους του Γιώργου. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να πέσουν οι υπογραφές πριν το τέλος του Δεκεμβρίου. Στόχος μας είναι να έχουμε ολοκληρώσει τις συζητήσεις πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ελπίζουμε να μείνει στην Σέλτικ».

Να σημειωθεί πως πριν μερικές ημέρες, τα ΜΜΕ της Γλασκόβης έκαναν λόγο πως ο Έλληνας άσος θα ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.