Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» Αστέρας Μαγούλας και Αιγινιακός, πέρασε ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» Αστέρας Μαγούλας και Αιγινιακός, πέρασε ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2013 17:35
Με κεφαλιά του τερματοφύλακα Κασμερίδη στο 90+3’(!), ο Αστέρας Μαγούλας πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, αποκλείοντας τον Λεβαδειακό, παρά την ήττα με 3-2 στην Λιβαδειά. Ιστορική πρόκριση και για Αιγινιακό που απέκλεισε τον ΠΑΣ, πέρασε ο Πανιώνιος.

Απίστευτό φινάλε στη Λιβαδειά, καθώς ο Αστέρας Μαγούλας με κεφαλιά του τερματοφύλακα της, Κασμερίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μείωσε σε 3-2 και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας τον Λεβαδειακό, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει με 2-1.

Οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι θα είχαν εύκολο έργο, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Ορτέγκα (27’) και Ροτζέριο (46’). Ο Νόνης μείωσε στο 83’ για τον Αστέρα, ισοφαρίζοντας το ματς του πρώτου αγώνα, ωστόσο ο Μπούστο τρία λεπτά μετά έκανε το 3-1 για τον Λεβαδειακό

Παρόλα αυτά ο Κασμερίδης, ο οποίος είχε προωθηθεί σε κόρνερ των φιλοξενούμενων, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο φινάλε στέλνοντας έτσι τον Αστέρα στους «16» του Κυπέλλου.

Ιστορική πρόκριση για Αιγνιακό, πέρασε ο Πανιώνιος


Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» Αστέρας Μαγούλας και Αιγινιακός, πέρασε ο Πανιώνιος
Την πρόκριση πήρε και ο Αιγινιακός ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου ματς στους «Ζωσιμάδες», τον απέκλεισε, παίρνοντας αυτός την πρόκριση για τους «16» του θεσμού.

Η ομάδα του Αιγινίου με γκολ του Τσουρλίνοφ στο 24ο λεπτό νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, γράφοντας έτσι ιστορία, καθώς οι φιλοξενούμενοι παρότι είχαν την υπεροχή, δεν ήταν ουσιαστικοί και εν τέλει το πλήρωσαν με αποκλεισμό.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος δεν έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Απόλλων Καλαμαριάς, ωστόσο η νίκη του με 3-1 στο πρώτο ματς, του επέτρεψε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Με τον Νίκο Παντελή να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές, το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, με τον Πανιώνιο να μένει στο 84’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καλτσά.

Ωστόσο ο Απόλλων δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και εν τέλει αποχαιρέτησε τον θεσμό, με τον «Ιστορικό» να παίρνει την πρόκριση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.