Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2013 22:43
Την πρόκριση τους στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 5-3 του Φωκικού στην Άμφισσα, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η νίκη του Ολυμπιακού με 5-1 στο πρώτο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη», έδωσε το δικαίωμα στον Μίτσελ να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο».

Ωστόσο, παρά τις πολλές αλλαγές, οι δύο ομάδες πρόσφεραν υπέροχο θέαμα, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν αυτή τη φορά με 5-3.

Ο Φωκικός άνοιξε το σκορ με τον Φράγκο στο 8’, ωστόσο ο Ολυμπιακός γύρισε γρήγορα τούμπα το ματς με τα τέρματα των Φουστέρ (16’) και Βάις (23’), ενώ Ολαϊτάν (25’) και Εντινγκά (33’) πέτυχαν άλλα δύο όμορφα γκολ, για το 4-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 4-3 με τα τέρματα των Ράμπι (51’) και Αλβάρεζ (76’), και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο 18χρονος Παπασάββας με τρομερό σουτ στο 86’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φωκικός: Λαντζάνο, Πεχλιβανώπουλος, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Αλά, Σκαρίμπας (68’ Ζαχαρόπουλος), Τζέκος, Θέος (76’ Γεωργουσόπουλος), Άλβαρεζ (89’ Κυριάκης), Ράντι, Φράγκος.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Σαλίνο (63’ Παπάζογλου), Μεντζανί, Παπαδόπουλος, Βούρος, Εντιγκά (46’ Σάλιακας), Γιαταμπαρέ, Φουστέρ (46’ Παπασάββας), Βάις, Ολαϊτάν, Σέποβιτς.

Δεύτερη νίκη και πρόκριση για ΠΑΟΚ


Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Από την άλλη, την πρόκριση για τους «16» πήρε και ο ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μετά τη νίκη με 3-0 στην Τούμπα, ο «δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε εις πέρας την… αγγαρεία και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 στην Καρδίτσα, η οποία είναι η πέμπτη σερί σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς.

Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ο Ολίσε με γκολ στο 67’,ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Λόρενς είχε δοκάρι για να ανοίξει αυτό το σκορ.

Πολλές αλλαγές πραγματοποίησε ο Ολλανδός τεχνικός ο οποίος είδε την ομάδα του να είχε μέτρια εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσάμης, Κόκκινος, Οικονόμου, Κουκούλης, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Καραχάλιος (54’ Κοντός), Ρόβας, Κρανιώτης, Γεωργακόπουλος, Μπουσινάκης

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Λόπεθ, Κατσικάς, Λόρενς (73’ Τζανδάρης), Γκαρσία, Γεωργιάδης, Ολίσε (68’ Πόζογλου), Βούκιτς, Νέτσιντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.