Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» ο Παναθηναϊκός, πέρασαν Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Βόλου

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» ο Παναθηναϊκός, πέρασαν Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Βόλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2013 20:03
Με γκολ του Μάρκους Μπέργκ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στην Κρήτη, και σε συνδυασμό με το 2-1 στη «Λεωφόρο», πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Πρόκριση για Απόλλων Σμύρνης, εκτός ο Πανθρακικός.

Μετά τη νίκη του με 2-0 το Σάββατο για τη Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε ξανά στην Κρήτη τον Εργοτέλη, αυτή τη φορά με 1-0 για το Κύπελλο, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση για τους «16» του θεσμού.

Σκόρερ για τους «πράσινους» ο Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος με κεφαλιά στο 49’ μετά από κόρνερ πέτυχε το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες, καθώς ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε στη συνέχεια να απαντήσει, με τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να κάνουν οικονομία δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο το οποίο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τον Εργοτέλη να ήταν κινητικός, ωστόσο του έλλειπε η ουσία, καθώς πλην δύο σουτ των Πελέ και Ρομάνο, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» απείλησαν στο 25’ με ένα σουτ του Κλωναρίδη, ενώ στο 32’ ο Κουτρουμπής δεν κατάφερε με λόμπα από τα 25 μέτρα να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία του Εργοτέλη, καθώς ο Αθανασίου βρίσκονταν στο έδαφος.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 49’ με τον Μπεργκ, με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να χρειάζονταν δύο γκολ για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Κοτσόλη, με τον Μπέργκ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 81’ για να «κλειδώσει» το ματς.

Το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού έμεινε ως το φινάλε, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να πάρουν την πρόκριση για τους «16» του θεσμού.

Πέρασε ο Απόλλων, εκτός ο Πανθρακικός


Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» ο Παναθηναϊκός, πέρασαν Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Βόλου
Το εισιτήριο τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας «σφράγισε» ο Απόλλων ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-1 του Πλατανιά στη Ριζούπολη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ στο 51’ με τον Μίνγκα, ενώ στο 69’ ο Τσιλιγγίρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Πλατανιάς έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, έχοντας δοκάρι στο 11’, και εν τέλει μείωσε στο 85’ με τον Στόλερ για το τελικό 2-1.

Αντίθετα, εκτός συνέχειας έμεινε ο Πανθρακικός ο οποίος έχασε 4-1 στα πέναλτι από την Νίκη Βόλου, μετά το τελικό 2-1 στη Κομοτηνή.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Τζανή (16’) και Ίγκορ (32’), ωστόσο η Νίκη με γκολ του Ανιέτε στο 80’ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί δεν άλλαξε κάτι, και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 4-1 και να παίρνουν την πρόκριση για τους «16».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.