Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε τη Μπιλμπάο!

Γιουρόπα Λιγκ: Ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε τη Μπιλμπάο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2017 22:13
Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-0 την Μπιλμπαό στο «ΓΣΠ», ανέτρεψε το 3-2 του πρώτου αγώνα στο «Σαν Μαμές» και προκρίθηκε στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ρίχνοντας στο… καναβάτσο την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Τρελαίνει» την Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ! Οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν με 2-0 την Μπιλμπάο στο «ΓΣΠ», ανέτρεψαν το 3-2 του πρώτου αγώνα και έγραψαν «χρυσή» σελίδα στην ιστορία τους, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μπιλμπάο είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά ο Βάτερμαν με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν για τον ΑΠΟΕΛ. Τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά στην επανάληψη, αφού στο 46’ ο Εφραίμ έκανε τη σέντρα για τον Σωτηρίου και αυτός με εντυπωσιακό τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0.

Το δεύτερο γκολ για τους Κύπριους ήρθε στο 54’, με τον Γιαννιώτα να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπαλενσιάνγκα. Στο 65’ ο Σωτηρίου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο ΑΠΟΕΛ διαχειρίστηκε άψογα το σκορ πρόκρισης και μάλιστα στο 80’ «άγγιξε» το 3-0 με τον Εμπεσίλιο.

O Βαλβέρδε, που είδε στο 89’ τον Ιτουράσπε να αποβάλλεται, θα ήθελε πολύ να είχε στη διάθεση του τον Λαπόρτ και κυρίως τον Αντούριθ, με το 2-0 να μένει ως το φινάλε και τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει ιστορική πρόκριση για τους «16».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.