Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα η Σεβίλλη, «ζωντανή» με Βάρντι η Λέστερ

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα η Σεβίλλη, «ζωντανή» με Βάρντι η Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2017 23:38
Η Σεβίλλη με γκολ των Σαράμπια (25’) και Κορέα (62’) κέρδισε με 2-1 την Λέστερ στην Ανδαλουσία, αλλά το γκολ του Βάρντι (73’) δίνει ελπίδες στις «αλεπούδες» ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία. Χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι.

Η Σεβίλλη είχε την απόλυτη υπεροχή κόντρα στην Λέστερ, ωστόσο το τελικό 2-1 στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ».

Οι Ανδαλουσιανοί πέτυχαν δύο γκολ με Σαράμπια (25’) και Κορέα (63’) ενώ είχαν δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι για περισσότερα τέρματα! Η Λέστερ κράτησε το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα και σε μια από τις λίγες επιθέσεις της, βρήκε γκολ με τον Βάρντι (73’), κρατώντας ολοζώντανες τις πιθανότητες για πρόκριση στους «8» του θεσμού. Λέτε να το δούμε και αυτό από τους πρωταθλητές Αγγλίας, που την ίδια ώρα παλεύουν για να μείνουν στην κατηγορία;

Το ματς:


Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο της Σεβίλλη από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τους Ανδαλουσιανούς να παίρνουν τα ηνία και να κερδίζουν πέναλτι στο 13ο λεπτό σε ανατροπή του Κορέα από τον Μόργκαν. Ο Αργεντινός ανέλαβε και την εκτέλεση, ωστόσο ο Σμάιχελ μάντεψε σωστά και κράτησε το μηδέν για την Λέστερ.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, απείλησαν στο 22’ με σουτ του Εσκουδέρο και τρία λεπτά μετά πήραν το προβάδισμα με όμορφη κεφαλιά του Σαράμπια. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μετά το 1-0, με την Σεβίλλη να απειλεί τον Σμάιχελ και για δεύτερο γκολ. Ο Δανός γκολκίπερ ήταν η κυρία αιτία που οι Ανδαλουσιανοί δεν πήγαν στα αποδυτήρια με 2-0, αποκρούοντας με δυσκολία το μακρινό σουτ του Γιόβεβιτς στο 27’, τη σέντρα του Σαράμπια στο 31’ όπως και το συρτό σουτ του Κορέα στο 37’.

Η Σεβίλλη ήταν κυρίαρχη και στο δεύτερο μέρος, έχοντας δοκάρι στο 50’ με σουτ του Βιτόλο. Έξι λεπτά ο Σαράμπια δοκίμασε ξανά το πόδι του, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι, ενώ η πρώτη ευκαιρία για την Λέστερ ήρθε στο 60’ με ένα σουτ του Ντρινκγουότερ, το οποίο κόντραρε στον Ραμί. Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από υπέροχη ενέργεια του Γιόβεβιτς, ο Μαυροβούνιος έστρωσε στον Κορέα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Η Λέστερ έδειχνε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει, ωστόσο κόντρα στη ροή κατάφερε να πετύχει ένα πολύτιμο εκτός έδρας γκολ. Η φάση έγινε στο 73’, με τον Ντρινκγούότερ να κάνει εξαιρετικό γύρισμα για τον Βάρντι και αυτός από κοντά μείωσε το σκορ σε 2-1. Η Σεβίλλη δεν πτοήθηκε από το γκολ, απείλησε στο 83’ με κεφαλιά του Βιτόλο που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Σμάιχελ, ενώ στο 88’ η κεφαλιά του Ραμί κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Το 2-1 έμεινε ως το τέλος και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.