Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Στους «16» η Γιουνάιτεντ, στο… καναβάτσο η Φενέρ

Γιουρόπα Λιγκ: Στους «16» η Γιουνάιτεντ, στο… καναβάτσο η Φενέρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2017 22:42
Με γκολ του Μχιταριάν (16’) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Σέντ Ετιέν στη Γαλλία και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Στο… καναβάτσο η Φενέρμπαχτσε, 1-1 με Κράσνονταρ και αποκλεισμός για τους Τούρκους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε για δεύτερο παιχνίδι την Σέντ Ετιέν (1-0 στη Γαλλία) και σε συνδυασμό με το 3-0 του «Όλντ Τράφορντ» πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού τα πάντα είχαν κριθεί στο Μάντσεστερ, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να ολοκληρώνει τη δουλειά χάρη σε γκολ του Μχιταριάν (16’), ο οποίος αποχώρησε τραυματίας εννέα λεπτά αργότερα. Στα πλην για τους «κόκκινους διαβόλους» η αποβολή του Μπαιγί με δύο κίτρινες σε τρία λεπτά, με τον Ιβοριανό να χάνει το πρώτο ματς στους «16».

Στο άλλο παιχνίδι της Τετάρτης, η Κράσνονταρ απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και σε συνδυασμό με το 1-0 της Ρωσίας, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Το γκολ του Σμολόφ στο 7’ έδωσε μεγάλο προβάδισμα στους Ρώσους, με την Φενέρ να ισοφαρίζει στο 41’ με τον Σόουζα. Στην επανάληψη, οι Τούρκοι πίεσαν για το 2-1, έχασαν ευκαιρίες, όμως η ισοπαλία έδωσε το εισιτήριο στην Κράσνονταρ. Μάλιστα, οι Ρώσοι εξασφάλισαν στην πρόκριση την ημέρα συμπλήρωσης 9 χρόνων ζωής του συλλόγου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.