Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια για Σίτι, χαμός στην κορυφή

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια για Σίτι, χαμός στην κορυφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2016 17:28
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 1-1 με την Σαουθάμπτον στο «Έτιχαντ», γνώρισε 3η σερί βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή με Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Ρέντμοντ (27’) και Ιχεανάτσο (55’) οι σκόρερ.

Μάντσεστερ Σίτι και Σαουθάμπτον αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Έτιχαντ», αποτέλεσμα που δεν επέτρεψε στους «πολίτες» να ξεφύγουν μόνοι τους στην κορυφή. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα παρέμεινε χωρίς νίκη για 5ο σερί παιχνίδι (3 στο πρωτάθλημα, 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ) και πλέον απέκτησε… συγκάτοικους στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να υποβάλει την κυριαρχία της, ωστόσο η Σαουθάμπτον δεν έδειξε διατεθειμένη να κλειστεί πίσω, δημιουργώντας απειλητικές καταστάσεις στην εστία των γηπεδούχων. Έτσι στο 28’ ο Ρέντμοντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Στόουνς, πέρασε τον Μπράβο και άνοιξε το σκορ για τους «Άγιους».

Λίγο αργότερα ο Άγγλος αμυντικός των γηπεδούχων βρήκε δίχτυα, όμως το τέρμα δεν μέτρησε, με τον Κλάτεμπεργκ να ακυρώνει το γκολ για οφσάιντ του Αγκουέρο. Η Σίτι πέταξε το πρώτο ημίχρονο στο καλάθι των αχρήστων, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια. Ο Ιχεανάτσο πήρε τη θέση του Ντε Μπρούιν και στο 55’ «έγραψε» το 1-1 μετά από ασίστ του Σανέ.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «πολίτες» πίεσαν ασφυχτικά για την ανατροπή, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ. Σε δύο περιπτώσεις ο Σίλβα (64’, 72’) δεν μπόρεσε να ευστοχήσει, ενώ το πλασέ του Αγκουέρο στο 84’ πέρασε λίγο έξω. Οι αμυντικοί της Σαουθάμπτον με σωτήρια τάκλιν απομάκρυναν τους κινδύνους και το 1-1 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Σίτι 20
2. Άρσεναλ 20
3. Λίβερπουλ 20
4. Τότεναμ 19
5. Τσέλσι 16 *
6. Έβερτον 15
7. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 14 *

*αναμένεται ο αγώνας Τσέλσι-Γιουνάιτεντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.