Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη κορυφής για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη κορυφής για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2016 21:55
Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος (21’ Μανέ, 35’ Κουτίνιο), η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ» και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, πιάνοντας την Άρσεναλ στους 20 βαθμούς.

Μια εβδομάδα μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ» και με αήττητο 6 αγώνων ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 21’ πήρε το προβάδισμα με τον Μανέ. Οι «κόκκινοι» έκρυψαν τη μπάλα στην αντεπίθεση, με τον Κουτίνιο να αφήνει τη μπάλα για τον Φιρμίνο, αυτός έκανε συστημένη σέντρα για τον Μανέ και ο Σενεγαλέζος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Το 2-0 ήρθε στο 35’ με τον Κουτίνιο, ο οποίος «άδειασε» δύο αντιπάλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φόρστερ, αναγκάζοντας τον Κλοπ να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος της Λίβερπουλ μέχρι το 70’, με τους γηπεδούχους να είχαν ευκαιρίες και για τρίτο γκολ.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «κόκκινοι» χαλάρωσαν, δίνοντας την ευκαιρία στην Γουέστ Μπρομ να μειώσει σε 2-1 με τον ΜακΌλεϊ (81’). Αυτό ήταν το τελικό σκορ, με την Λίβερπουλ να πιάνει την Άρσεναλ στην κορυφή, περιμένοντας πλέον το αυριανό (23/10) παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Σαουθάμπτον για να δει αν θα παραμείνει στην 1η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.