Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ο Λοκατέλι «ξέρανε» την Γιουβέντους (video)

Σέριε Α: Ο Λοκατέλι «ξέρανε» την Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2016 23:44
Με γκολάρα του 18χρονου Λοκατέλι (65’) η Μίλαν κέρδισε με 1-0 την Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» και μείωσε στο -2 τη μεταξύ τους διαφορά. Φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Πιάνιτς η «Γηραιά Κυρία».

Η Γιουβέντους μετρούσε 9 σερί νίκες κόντρα στην Μίλαν, ωστόσο αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η Μίλαν με γκολ του Λοκατέλι κέρδισε με 1-0 τους πρωταθλητές στο «Σαν Σίρο», υποχρεώνοντας την «Γηραιά Κυρία» σε δεύτερη ήττα στο ίδιο γήπεδο μετά από αυτή του Σεπτεμβρίου απέναντι στην Ίντερ.

Η Γιουβέντους πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ψάχνοντας τον τρόπο για να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Στο 9’ ο Μπενατιά δεν κατάφερε να πιάσει την κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 21’ ο Ντοναρούμα μπλόκαρε το κοντινό σουτ του Ντιμπάλα. Στον αντίποδα, η Μίλαν «χτυπούσε» κυρίως σε αντεπιθέσεις, απειλώντας στο 10’ με μακρινό σουτ του Σούσο (έδιωξε ο Μπουφόν), ενώ στο 25’ το σουτ του Παλέτα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στο 31’, η «Γηραιά Κυρία» έχασε με τραυματισμό τον Ντιμπάλα, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Κουαδράδο. Πέντε λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα με απευθείας φάουλ του Πιάνιτς, ωστόσο ο Ριτσόλι –μετά από συνεννόηση με το βοηθό-ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ, θεωρώντας ότι ο Μπονούτσι επηρέαζε τη φάση. Βέβαια, ο παίκτης που ήταν εκτεθειμένος ήταν ο Μπενάτια, αλλά αυτός δεν κινήθηκε προς την μπάλα.

Η εικόνα του πρώτου μέρους συνεχίστηκε και στην επανάληψη. Η Γιουβέντους είχε φλύαρη κατοχή, η μπάλα δεν έφτανε με τίποτα στον Ιγκουαΐν και οι παίκτες του Αλέγκρι αδυνατούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ντοναρούμα. Η Μίλαν κράτησε το μηδέν και στο 65’ κατάφερε να προηγηθεί με τρομερό διαγώνιο σουτ του 18χρονου Λοκατέλι, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Μπουφόν.

Ο Αλέγκρι πέρασε στο ματς και τον Μάντζουκιτς και τα εναπομείναντα λεπτά έβρισκαν τους παίκτες της Μίλαν να αμύνονται με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν το 1-0. Μάλιστα στο φινάλε ο 17χρονος Ντοναρούμα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε μακρινό σουτ του Κεντίρα, βάζοντας και αυτός την υπογραφή του στη σπουδαία νίκη της Μίλαν. Πλέον οι «ροσονέρι» βρίσκονται στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, ενώ ξέφυγαν προσωρινά με +3 από την 3η Ρόμα, η οποία έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Παλέτα, Ρομανιόλι, Ντε Σίλιο, Λοκατέλι (81' Γκουστάβο Γκόμες), Κούτσκα, Μποναβεντούρα, Σούσο, Νιανγκ (69' Πόλι), Μπάκα (93' Λαπαντούλα).

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Μπενατιά (75' Μάντζουκιτς), Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ερνάνες (87' Στουράρο), Ντιμπάλα (33' Κουαδράδο), Ιγκουαΐν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.