Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απόδραση στο 90+4’ για Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απόδραση στο 90+4’ για Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2016 19:13
Με πέναλτι του Μέσι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μπαρτσελόνα απέδρασε με τη νίκη (3-2) από την έδρα της Βαλένθια, η οποία είχε στριμώξει στα σκοινιά τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε.

Η Μπαρτσελόνα «φλέρταρε» με την 4η βαθμολογική απώλεια τη φετινή σεζόν, ωστόσο κατάφερε να φύγει με νίκη από το «Μεστάγια», επικρατώντας με 3-2 της Βαλένθια χάρη σε γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τους Καταλανούς, οι οποίοι έχασαν με σοβαρό τραυματισμό τον Αντρές Ινιέστα στο 14ο λεπτό. Ωστόσο, οχτώ λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα το σκορ χάρη σε εύστοχο σουτ του Λιονέλ Μέσι. Βέβαια το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ, αφού ο εκτεθειμένος Λουίς Σουάρες επηρέαζε τη φάση και το οπτικό πεδίο του Άλβες, πηδώντας πάνω από την μπάλα την ώρα του σουτ.

Στο 32’ οι γηπεδούχοι είχαν νέα παράπονα στον διαιτητή, ζητώντας πέναλτι για σπρώξιμο του Ουμτιτί στον Ροντρίγκο. Τρία λεπτά μετά, ο Άλβες κράτησε το 1-0 νικώντας σε τετ-α-τετ τον Σουάρες, ενώ στο 38’ είπε νέο «όχι» σε προσπάθεια του Ουρουγουανού. Η Βαλένθια, που στο 38’ έχασε με τραυματισμό τον Γκαράι, διαμαρτυρήθηκε ξανά στον διαιτητή στο 41’, ζητώντας δεύτερη κίτρινη του Πικέ, ο οποίος τράβηξε τον Παρέχο για να κόψει μια αντεπίθεση.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) η Μπαρτσελόνα «άγγιξε» το 2-0 έχοντας δοκάρι με τον Ράκιτιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε κενή εστία. Η Βαλένθια γλίτωσε το γκολ και δύο λεπτά μετά ισοφάρισε σε 1-1 με σκόρερ τον Μουνίρ. Ο νεοεισελθόντας άσος, που αγωνίζεται στις «νυχτερίδες» με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα, σκόραρε με σουτ εντός περιοχής, αν και υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Η Βαλένθια δεν έμεινε εκεί, αφού στο 56’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Ροντρίγκο, ο οποίος σκόραρε με σουτ στην κίνηση, έπειτα από εκπληκτική ψηλοκρεμαστή πάσα του Νάνι. Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση, με τον Σουάρες να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 62’, παίρνοντας το ριμπάουτ μετά την απόκρουση του Άλβες σε κεφαλιά του Ράκιτιτς.

Μετά το 2-2 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ώσπου στο 82’ ο Νάνι «άγγιξε» το 3-2, αστοχώντας με σουτ από πλεονεκτική θέση. Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της Βαλένθια, που έφευγε με εξαιρετικές προϋποθέσεις στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις ο Μίνα χάλασε με λάθος πάσες τις επιθέσεις των «νυχτερίδων», που έφευγαν με παίκτη παραπάνω στην κόντρα.

Όλα έδειχναν ότι το 2-2 θα έμενε μέχρι το φινάλε, ωστόσο δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των δύο λεπτών του έξτρα χρόνου, ο Αμπντενούρ ανέτρεψε καθαρά τον Σουάρες στην περιοχή και ο Μαγένκο σφύριξε πέναλτι. Ο σπεσιαλίστας Άλβες έπεσε σωστά αλλά ο Μέσι πέρασε τη μπάλα κάτω από το σώμα του, λυτρώνοντας την Μπαρτσελόνα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μάλιστα, στους πανηγυρισμούς των Καταλανών, ένα μπουκάλι βρήκε το κεφάλι του Νεϊμάρ, προκαλώντας την αντίδραση του Μέσι, ο οποίος πιάστηκε από τον τηλεοπτικό φακό να βρίζει τους οπαδούς της Βαλένθια. Συμβαίνουν και στα κορυφαία πρωταθλήματα…


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.