Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπαρτσελόνα, εκτός τίτλου η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπαρτσελόνα, εκτός τίτλου η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2016 19:53
Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-0 την Εσπανιόλ στο «Καμπ Νου» και μια αγωνιστική πριν το φινάλε παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με +1 από την 2η Ρεάλ, η οποία κέρδισε με 3-2 την Βαλένθια στη Μαδρίτη. Ετός τίτλου η Ατλέτικο, η οποία υποχώρησε στην 3η θέση μετά την ήττα σοκ με 2-1 από την υποβιβασμένη Λεβάντε.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα το καταλανικό ντέρμπι με αντίπαλο την Εσπανιόλ. Οι «μπλαουγκράνα» πήραν εμφατική νίκη με 5-0 στο «Καμπ Νου» και βρίσκονται «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πήρε από νωρίς το προβάδισμα χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο 8ο λεπτό. Τη σκυτάλη πήρε ο Σουάρες, ο οποίος με δύο γκολ σε εννέα λεπτά (52’, 61’), έφτασε τα 37 στο πρωτάθλημα και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του. Στο 74’ ο Ραφίνια «έγραψε» το 4-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στο 83’.

Την τελευταία αγωνιστική η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Γρανάδα εκτός έδρας και με νίκη κατακτά τον τίτλο ότι και να γίνει στο παιχνίδι της Ρεάλ. Να σημειωθεί πως η Γρανάδα είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αφού εξασφάλισε την παραμονή μετά την τρομερή νίκη με 4-1 στην έδρα της Σεβίλλη!

Ήττα-σοκ για Ατλέτικο, «ζωντανή» η Ρεάλ


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπαρτσελόνα, εκτός τίτλου η Ατλέτικο
Η Ατλέτικο γνώρισε ήττα σοκ με 2-1 στην έδρα της υποβιβασμένης Λεβάντε και έχασε κάθε μαθηματική ελπίδα για τον τίτλο, υποχωρώντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ροχιμπλάνκος» προηγήθηκαν από το 2ο λεπτό με γκολ του φορμαρισμένου Φερνάντο Τόρες, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Λεβάντε ισοφάρισε σε 1-1 στο 30’ με γκολ του Κασαντεσούς και την ολική ανατροπή ολοκλήρωσε στο 90’ ο Ρόσι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Από την άλλη, «ζωντανή» για τον τίτλο έμεινε η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» κέρδισε με 3-2 την Βαλένθια στο «Μπερναμπέου» και παρέμεινε στο -1 από την Μπαρτσελόνα

Η «βασίλισσα» προηγήθηκε στο 26’ με γκολ του Ρονάλντο και στο 42’ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Μπενζεμά, ο οποίος –από καθαρή θέση οφσάιντ- νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Ντιέγκο Άλβες. Στο 53’ η Βαλένθια είχε δοκάρι με τον Παρέχο, όμως δύο λεπτά μετά ο Ροντρίγο μείωσε σε 2-1.

Η Ρεάλ ξαναπήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 59’ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Ρονάλντο και το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 81’ ο Αντρέ Γκόμες με εξαιρετικό σουτ.

Η βαθμολογία:

1. Μπαρτσελόνα 88
2. Ρεάλ 87
3. Ατλέτικο 85

Το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα:

15/5: Γρανάδα (εκτός)

Το πρόγραμμα της Ρεάλ:

15/5: Λα Κορούνια (εκτός)

Τα αποτελέσματα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.