Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μίντλεσμπρο του Κωνσταντόπουλου

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μίντλεσμπρο του Κωνσταντόπουλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2016 16:41
Η Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπράιτον στο «Ρίβερσάιντ» και ανέβηκε απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ, ακολουθώντας την Μπέρνλι.

Μετά από εφτά χρόνια, η Μίντλεσμπρο επιστέφει στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπράιτον και την άφησε στην 3η θέση που οδηγεί στα πλει-οφ, υπερτερώντας στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Η Μπράιτον χρειάζονταν μόνο νίκη για να «σφραγίσει» αυτή την άνοδο, ωστόσο το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους «γλάρους» αφού η Μίντλεσμπρο κατάφερε να προηγηθεί στο 19’ με γκολ του Στουάνι. Η «Μπόρο» είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, όμως στην επανάληψη η Μπράιτον ανέβασε την απόδοση της και στο 55’ έφερε το σκορ στα ίσα με γκολ του Στέφενς.

Τρία λεπτά μετά όμως, ο σκόρερ των φιλοξενούμενων πήγε με τις τάπες πάνω στον Ραμίρες και τον τραυμάτισε σοβαρά, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα. Η Μίντλεσμπρο διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα που της έδινε την άνοδο και επέστρεψε στα «σαλόνια» μετά από εφτά χρόνια. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της «Μπόρο» στη σεζόν, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του για 22 παιχνίδι.

Να σημειωθεί πως το εισιτήριο της Μίντλεσμπρο για την Πρέμιερ είναι… ολόχρυσο, αφού με την άνοδο, η «Μπόρο» θα κερδίζει -με την πάροδο του χρόνου- ένα ποσό της τάξεως των 215 εκατ. ευρώ.

Πρωταθλήτρια στην Τσάμπιονσιπ αναδείχθηκε η Μπέρνλι, η οποία είχε εξασφαλίσει την άνοδο από την προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη, η Μπράιτον θα παλέψει για την άνοδο στα πλει-οφ, αντιμετωπίζοντας για αρχή την Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ο νικητής που θα προκύψει από διπλά παιχνίδια, θα προκριθεί στον τελικό του «Γουέμπλει» και θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον νικητή του Χαλ-Ντέρμπι.

Η είσοδος των οπαδών της Μίντλεσμπρο στον αγωνιστικό χώρο:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.