Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2016 19:14
Η Μπάγερν νίκησε εκτός έδρας την Ινγκολσταντ (2-1) και μια αγωνιστική πριν το τέλος κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Κουνάει… σεντόνι η Γκλάντμπαχ, νίκη σωτηρίας για Άιντραχτ.

Πρωταθλήτρια Γερμανίας για 26η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Μπάγερν. Οι Βαυαροί νίκησαν εκτός έδρας την Ινγκολσταντ και «σφράγισαν» τον τίτλο μια στροφή πριν το φινάλε της σεζόν.

Απόλυτος πρωταγωνιστικής ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφσκι, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο Πολωνός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και ο ίδιος διπλασίασε το προβάδισμα των Βαυαρών στο 32’, φτάνοντας τα 29 γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτος ξένος που το πετυχαίνει μετά τον Χούντελαρ το 2012).

Η Ινγκολσταντ μείωσε στο 41’ με εύστοχο πέναλτι του Χάρτμαν και ο ίδιος είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 71’ για να φέρει το σκορ στα ίσα. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μπάγερν έβαλε στην τροπαιοθήκη της το 26ο τρόπαιο.

Βέβαια θα το έκανε ακόμη και με ήττα, καθώς η Ντόρτμουντ ηττήθηκε στην Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ (1-0), η οποία με τη νίκη αυτή ξέφυγε με +4 από την Στουτγκάρδη γλιτώνοντας τον απευθείας υποβιβασμό.

Από την άλλη, με δύο γκολ του Χαν, η Γκλάντμπαχ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Λεβερκούζεν και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα εξασφάλισε την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.