Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα κορυφής για Γιουνάιτεντ, με Στάριτζ η Λίβερπουλ (videos)

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα κορυφής για Γιουνάιτεντ, με Στάριτζ η Λίβερπουλ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2015 19:14
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-0 την ουραγό Σάντερλαντ και ανέβηκε μόνη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Νίκη με Στάριτζ για Λίβερπουλ, 3-2 την Άστον Βίλα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και με τη νίκη της κόντρα στην Σάντερλαντ (3-0), την προσπέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την υπεροχή και στο φινάλε του πρώτου μέρους κατάφεραν να προηγηθούν με το πρώτο γκολ του Ντεπάι στο πρωτάθλημα. Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, αφού ο Ρούνεϊ «έγραψε» το 2-0 στο 46’, σκοράροντας το πρώτο του φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα.

Την ασίστ έδωσε ο Μαρσιάλ, ο οποίος έψαξε ακόμα ένα γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Το 3ο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε στο 90’ ο Μάτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Με Στάριτζ η Λίβερπουλ


Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα κορυφής για Γιουνάιτεντ, με Στάριτζ η Λίβερπουλ (videos)
Στο άλλο παιχνίδι, η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-2 την Άστον Βίλα στο «Άνφιλντ» και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις 17 Αυγούστου!

Ο Μίλνερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με ωραίο σουτ και τη σκυτάλη πήρε ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος πέτυχε τα πρώτα του γκολ (59’, 67’) στο πρωτάθλημα μετά τον τραυματισμό του.

Μείωσε δύο φορές με τον Γκεστέντ (66’, 71’) η Άστον Βίλα, η οποία όμως δεν απέφυγε την ήττα (είχε να χάσει στο «Άνφιλντ» από τον Δεκέμβριο του 2010) και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.