Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» (ξανά) ο Λεβαντόφσκι

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» (ξανά) ο Λεβαντόφσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2015 18:30
Με τον Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει τα 100 στην Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν κέρδισε με 3-0 την Μάιντς στην «Κόφας Αρίνα» και έκανε το «7 στα 7» στο πρωτάθλημα.

Την έβδομη νίκη της σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος πήρε η Μπάγερν, η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Μάιντς, χάρη σε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος.

Στο 21’ ο Μίλερ έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να βάλει την Μπάγερν μπροστά στο σκορ, ωστόσο γι’ αυτό ανέλαβε ο Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός, μετά το ασύλληπτο ρεκόρ των πέντε γκολ σε διάστημα εννέα λεπτών, σκόραρε δύο γκολ (51’, 63’) και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για τους Βαυαρούς.

Μάλιστα, ο «Λέβα» έφτασε τα 100 γκολ στην Μπουντσελίγκα και έγινε ο πιο γρήγορος μη Γερμανός που τα καταφέρνει (χρειάστηκε 168 ματς).

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 68’ ο Κομάν, ο οποίος πραγματοποίησε ακόμα μια καλή εμφάνιση, καθώς εκτός από το γκολ, έδωσε την ασίστ στο πρώτο τέρμα των Βαυαρών και κέρδισε το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο από τον Ντε Μπλάσιτς.

Στα άλλα παιχνίδια, η Βόλφσμπουργκ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με το Ανόβερο και έδωσε την ευκαιρία στην Λεβερκούζεν να την πιάσει στην 4η θέση, μετά τη νίκη της με 3-0 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Γκλάντμπαχ, η οποία πέρασε με 3-1 από την Στουτγκάρδη, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Χοφενχάιμ απέναντι στην Άουγκσμπουργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.