Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Η Μονακό μας έλεγε ότι δεν πουλάει τον Μαρσιάλ»

Βενγκέρ: «Η Μονακό μας έλεγε ότι δεν πουλάει τον Μαρσιάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2015 22:42
Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε πως η Άρσεναλ ενδιαφέρονταν για τον Αντονί Μαρσιάλ, ωστόσο τόνισε πως οι Λονδρέζοι δεν κινήθηκαν για την απόκτηση του επειδή η Μονακό είχε ξεκαθαρίσει πως δεν παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή.

Ο Αντονί Μαρσιάλ έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις με τους «κόκκινους διαβόλους».

Η Γιουνάιτεντ δεν ήταν βέβαια η μόνη αγγλική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον 19χρονο, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε ότι η Άρσεναλ επιθυμούσε την απόκτηση του από την Μονακό.

Ωστόσο, ο Αλσατός τεχνικός πρόσθεσε πως οι «κανονιέρηδες» δεν κινήθηκαν τελικά για την απόκτηση του, επειδή οι Μονεγάσκοι υποστήριζαν ότι δεν τον παραχωρούσαν:

«Ο Μαρσιάλ έπαιζε ως εξτρέμ σ’ όλη την καριέρα του και μόλις στο τελευταίο μέρος της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε ως σέντερ φορ. Η Μονακό έλεγε πάντα ότι ο Μαρσιάλ και ο Κουρζαβά δεν παραχωρούνταν, όμως πίστευα ότι θα κρατούσαν το λόγο τους…», τόνισε ο Βενγκέρ.

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του Μαρσιάλ, Φιλίπ Λαμπολέ δήλωσε έκπληκτος που ο Βενγκέρ δεν κινήθηκε για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αυτοί που παρακολουθούν, κι εκείνοι που αγοράζουν. Μου έχει προκαλέσει έκπληξη το γεγονός πως τον έχασε ο Βενγκέρ, αφού τον παρακολουθούσε χρόνια τώρα. Δεν ξέρω τι έλεγαν οι αναλύσεις του, αλλά στην αγορά άλλοι αγοράζουν, κι άλλοι μένουν να κοιτάνε»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.