Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τότεναμ συνέτριψε την Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τότεναμ συνέτριψε την Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2015 17:10
Η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη της Μάντσεστερ Σίτι και την διέλυσε με 4-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», υποχρεώνοντας την σε δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Οφσάιντ τα τρία από τα πέντε γκολ!

Σε ένα παιχνίδι με πολλά διαιτητικά λάθη, η Τότεναμ κέρδισε με 4-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και έδωσε την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περάσει στην κορυφή εφόσον κερδίσει την Σάντερλαντ.

Οι «πολίτες» πήραν το προβάδισμα στο 18’ με γκολ του Ντε Μπρούιν, ο οποίος νίκησε με πλασέ τον Γιορίς, «γράφοντας» το 1-0. Βέβαια ο Βέλγος πήρε τη μπάλα από θέση οφσάιντ, ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό λάθος των βοηθών.

Η Τότεναμ προσπάθησε να απαντήσει και τα κατάφερε στο 44’ με μακρινό σουτ του Ντάιερ, όμως ούτε αυτό το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Γουόκερ βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.
Οι «πετεινοί» ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 50’ με τον Άλντερβάιντερ. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λαμέλα, ο Βέλγος εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Καμπαγιέρο και «έγραψε» το 2-1.

Η Σίτι δεν μπόρεσε να απαντήσει και η Τότεναμ πέτυχε 3ο γκολ στο 61’. Ο Έρικσεν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Κέιν πήρε το… ριμπάουντ και έκανε το 3-1, σκοράροντας από θέση οφσάιντ. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 79’ ο Λαμέλα, ο οποίος ξέφυγε από Ντεμικέλις, Καμπαγιέρο και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.