Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Επιτέλους νίκη για Γιουβέντους, απώλεια η Ρόμα

Σέριε Α: Επιτέλους νίκη για Γιουβέντους, απώλεια η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2015 17:59
Με πρωταγωνιστή τον Πογκμπά, η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Τζένοα στη Γένοβα και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Απώλεια για Ρόμα, 2-2 με Σασσουόλο στο «Ολίμπικο».

Λίγες ημέρες μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Μάντσεστερ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους πέρασε με 2-0 από την Τζένοα και πήρε το πρώτο τρίποντο στην Σέριε Α.

Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (δύο ήττες, μια ισοπαλία) ήταν πολλά για τη «Γηραιά Κυρία», η οποία άνοιξε το σκορ στο 37’ με αρκετή δόση τύχης. Ο Περέιρα έβγαλε τη σέντρα για τον Πογκμπά, αυτός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε κενή εστία, όμως η μπάλα χτύπησε στον Λαμάνα και κατέληξε στα δίχτυα!

Έξι λεπτά μετά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους, αφού ο Ίτζο ανέτρεψε τον Κουαδράδο, που έβγαινε τετ-α-τετ, και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η Γιουβέντους είχε την υπεροχή και στο 60’ «κλείδωσε» τη νίκη με εύστοχο πέναλτι του Πογκμπά, το οποίο κέρδισε ο Κιελίνι

Απώλεια για Ρόμα, ανέβηκε 2η η Τορίνο


Σέριε Α: Επιτέλους νίκη για Γιουβέντους, απώλεια η Ρόμα
Ο Τότι έφτασε τα 300 γκολ στην καριέρα του, όμως η Ρόμα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Σασσουόλο στο «Ολίμπικο»!

Χορταστικό το πρώτο ημίχρονο το οποίο είχε τρία γκολ και σημαντικές ευκαιρίες. Στο 22’ ο Ντεφρέλ συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Πολιτάνο και άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ, όμως η απάντηση της Ρόμα ήρθε στο 36’ με τον Τότι.

Μετά από λάθος του Κονσίλι, η μπάλα βρέθηκε στον «καπιτάνο», ο οποίος σκόραρε από κοντά, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αυτό ήταν το 300ο γκολ στην καριέρα του Τότι, το οποίο βέβαια δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αφού ο έμπειρος άσος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Σαλάχ είχε μεγάλη ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 42’ και δύο λεπτά μετά η Σασσουόλο ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Πολιτάνο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’), ο Σαλάχ ισοφάρισε σε 2-2 με εξαιρετικό σουτ και ο ίδιος είχε σπουδαία στιγμή για το 3-2 στο 84’.

Η Σασσουόλο άντεξε την πίεση και έφυγε για 3η σερί χρονιά με βαθμό από το «Ολίμπικο», ισοβαθμώντας με την Ρόμα στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Με τον Κουαλιαρέλα να πετυχαίνει δύο γκολ στο πρώτο μέρος (17’, 24’), η Τορίνο κέρδισε με 2-0 την Σαμπντόρια και «σκαρφάλωσε» στην δεύτερη θέση με -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Από την άλλη, η Μπολόνια πήρε τους πρώτους της βαθμούς, νικώντας με 1-0 την Φροζινόνε χάρη σε γκολ του Μουνιέ. Ο Γάλλος άσος, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του το 27’, έπειτα από ασίστ του Μάριου Οικονόμου.

Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Αταλάντα με την Βερόνα στο Μπέργκαμο, το οποίο είχε… τρελό φινάλε. Στο 89’ ο Μοράλες «έγραψε» το 1-0 για τους γηπεδούχους, όμως η Βερόνα έφυγε με το βαθμό χάρη σε γκολ του Πισάρο στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.