Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μίλησαν οι αλλαγές του Σιμεόνε

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μίλησαν οι αλλαγές του Σιμεόνε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2015 23:49
Με τους Τόρες και Κορέα να περνάνε ως αλλαγή και να πετυχαίνουν γκολ και ασίστ, η Ατλέτικο πέρασε με 2-0 από την Εϊμπάρ και έπιασε προσωρινά την Μπαρτσελόνα στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 2-0 στην έδρα της Εϊμπάρ και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι «ροχιμπλάνκος» τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο μέρος κόντρα στην φορμαρισμένη Εϊμπάρ, ωστόσο στην επανάληψη μίλησαν οι «χρυσές» αλλαγές του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Τσόλο έριξε στο ματς τους Κορέα και Τόρες και οι δύο άσοι χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Στο 64’ ο Κορέα απέφυγε δύο αντιπάλους και «έγραψε» το 2-0, έπειτα από γύρισμα του Τόρες, ενώ οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 78’. Ο Αργεντινός έβγαλε τετ-α-τετ τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σκοράροντας για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην Πριμέρα (είχε να συμβεί από το 2006).

Στο άλλο ματς, Βαλένθια και Μπέτις ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Μεστάγια», με τις «νυχτερίδες» να αγνοούν ακόμα τη νίκη στην έδρα τους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.