Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ Σίτι, το νέο «θύμα» της Γουέστ Χαμ!

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ Σίτι, το νέο «θύμα» της Γουέστ Χαμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2015 23:11
Συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο η Γουέστ Χαμ! Μετά τα «διπλά» κόντρα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ, τα «σφυριά» κέρδισαν με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» και έπιασαν την Λέστερ στην 2η θέση του πρωταθλήματος!

Η Μάντσεστερ Σίτι έγινε το τρίτο μεγάλο «θύμα» της φετινής Γουέστ Χαμ! Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς κέρδισε με 2-1 τους «πολίτες» στο «Έτιχαντ» και πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη απέναντι σε ακόμα έναν «μεγάλο» του Νησιού, μετά τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι μετρούσε 11 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν είχε δεχτεί γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο η Γουέστ Χαμ κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ των Μόουσες (6’) και Σακό (31’).

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πετυχαίνοντας το παρθενικό τέρμα του με τους «πολίτες», ωστόσο το γκολ του δεν είχε αντίκρισμα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά στο δεύτερο μέρος, είχαν κάποιες κλασικές ευκαιρίες για το 2-2, όμως το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Ο Τουρέ σπατάλησε δύο σημαντικές στιγμές με χαμένο τετ-α-τετ (55’) και σουτ (62’), ενώ στο 85’ ο Αντριάν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Οταμέντι.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γουέστ Χαμ σκαρφάλωσε στην 2η θέση της βαθμολογίας, όντας στο -3 από την Μάντσεστερ Σίτι, που έχασε την ευκαιρία να κάνει ιστορικό ρεκόρ με έξι νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές!

Τρομερή εικόνα λίγα λεπτά πριν το φινάλε, με τον αρχηγό της Γουέστ Χαμ, Μαρκ Νομπλ να σηκώνει όρθιο τον συμπαίκτη του, Καρλ Τζένκινσον, ο οποίος είχε πέσει στο χορτάρι για να ροκανίσει το χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γουέστ Χαμ έγινε μόλις η 4η ομάδα που έχει νικήσει στις έδρες των Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι την ίδια σεζόν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο επίτευγμα της είναι φυσικά ο Ντμίτρι Παγιέτ. Ο Γάλλος μέσος έχει συμμετοχή σε 12 γκολ (4 δικά του και 8 ασίστ) στα 14 τελευταία ματς του σε γαλλικό και αγγλικό πρωτάθλημα και αποδεικνύεται μεγάλη μεταγραφή για τα «σφυριά». Δεν βγήκε άλλωστε τυχαία πρώτος σε ασίστ στο περσινό Σαμπιονά με 17!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.