Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν… χάνει ο Ρανιέρι!

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν… χάνει ο Ρανιέρι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2015 19:55
Η Στόουκ προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Λέστερ, ωστόσο η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έφυγε με την ισοπαλία (2-2) από το Μπριτάνια και παρέμεινε αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές.

Συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις η Λέστερ. Με πρωταγωνιστή (ξανά) τον Μαχρέζ, οι «αλεπούδες» έφυγαν με την ισοπαλία (2-2) από την έδρα της Στόουκ και διατηρήθηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι «πότερς» πήραν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Κρκίτς (13’) και Γουόλτερς (20’), ωστόσο η Λέστερ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς χάρη στον Μαχρέζ. Ο Αλγερινός μείωσε στο 51’ με εύστοχο πέναλτι και ο ίδιος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Βάρντι (69’).

Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και εκτός από το βαθμό, ο Ρανιέρι… γλίτωσε και τα λεφτά από τις πίτσες που υποσχέθηκε στους παίκτες του εάν κρατούσαν το μηδέν στην άμυνα (η Λέστερ έχει δεχτεί γκολ σ' όλα τα ματς).

Στα άλλα παιχνίδια, σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Γουότφορντ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» χάρη σε δύο γκολ του Ιγκάλο. Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Μπόρνμουθ επί της Σάντερλαντ, ενώ η Γουέστ Μπρομ κέρδισε με 1-0 την Άστον Βίλα στο ντέρμπι των Γουέστ Μίντλαντς. Τέλος, ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Σουόνσι με την Έβερτον στο «Λίμπερτι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.