Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «4» Βιγιαρεάλ, Μπιλμπαό, εκτός η Σεβίλλη

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «4» Βιγιαρεάλ, Μπιλμπαό, εκτός η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2015 02:04
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου εξασφάλισαν Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο, όχι όμως και η Σεβίλλη, η οποία παρά τη νίκη της με 1-0 κόντρα στην Εσπανιόλ, αποκλείστηκε μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ισπανίας «σφράγισε» η Βιγιαρεάλ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Χετάφε στη Μαδρίτη και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Μαδριγάλ» εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 78’ ο Μορένο, ενώ στο 60’ η Χετάφε είχε δοκάρι με τον Ινεστρόσα, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ντεμπούτο έκανε ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός (αντικαταστάθηκε στο 62’), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Βιγιαρεάλ θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ημιτελικό Κυπέλλου Ισπανίας.

Αντίπαλος της θα είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία την Τετάρτη απέκλεισε την Ατλέτικο με συνολικό σκορ 4-2.

Στους «4» Μπιλμπάο και Εσπανιόλ, εκτός η Σεβίλλη


Κύπελλο Ισπανίας: Στους «4» Βιγιαρεάλ, Μπιλμπαό, εκτός η Σεβίλλη
Την πρόκριση για τα ημιτελικά εξασφάλισε και η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε με 1-0 την Μάλαγα στο «Σαν Μαμές» και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, άφησε εκτός συνέχειας τους Ανδαλουσιανούς.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 48’ ο Αντούριθ, με τους Βάσκους να αντιμετωπίζουν στα ημιτελικά την Εσπανιόλ.

Οι Καταλανοί ηττήθηκαν με 1-0 από τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ωστόσο πήραν την πρόκριση χάρη στο 3-1 στον πρώτο αγώνα.

Το σκορ της αναμέτρησης διαμόρφωσε στο 88’ ο Φιγκέιρας, με την ομάδα του Έμερι να επικεντρώνεται πλέον στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ.

Τα ζευγάρια στους «4»:

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ

Μπιλμπάο - Εσπανιόλ

Τα γκολ:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.