Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφει στο Αμβούργο ο Όλιτς

Επιστρέφει στο Αμβούργο ο Όλιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2015 00:32
Την ώρα που ο Άντρε Σούρλε ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, ο Ίβιτσα Όλιτς αναμένεται να αποχωρήσει από τους «λύκους» για λογαριασμό του Αμβούργο, με τον έμπειρο άσο να ανακοινώνει την επιστροφή του στην ομάδα του λιμανιού.

Έτοιμος να επιστρέψει στο Αμβούργο είναι ο Ίβιτσα Όλιτς. Ο 35χρονος Κροάτης επιθετικός έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την γερμανική ομάδα και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους.

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, ο παίκτης θα περάσει την Παρασκευή από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα ο ίδιος σε συνέντευξη του στο «Kicker» δήλωσε έτοιμος να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στη Κολωνία:

«Είμαι χαρούμενος που βρέθηκε λύση και όλες οι πλευρές είναι ευχαριστημένες. Ανυπομονώ να παίξω για το Αμβούργο. Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Είμαι 35 ετών αλλά προετοιμάστηκα καλά στη χειμερινή διακοπή, επομένως είμαι έτοιμος να παίξω κόντρα στην Κολωνία το Σάββατο».

Ο Κροάτης επιθετικός σημείωσε 29 γκολ σε 78 παιχνίδια πρωταθλήματος στην πρώτη του θητεία στο Αμβούργο (2007-09). Ο ίδιος πέτυχε 5 γκολ σε 14 παιχνίδια με τη Βόλφσμπουργκ στο φετινό πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν, αφήνει χώρο στο ρόστερ για τον Άντρε Σούρλε.

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, η Βόλφσμπουργκ τα έχει βρει σε όλα με την Τσέλσι για τον Γερμανό άσο έναντι του ποσού των 30 εκατ. ευρώ, χρήματα που εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, φαίνεται πως θα δωθούν στην Φιορεντίνα για την αγορά του Χουάν Κουαρδάδο από τους «μπλε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.