Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Μίλαν ο Ντέστρο

Στη Μίλαν ο Ντέστρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2015 18:50
Στη Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματία Ντέστρο, ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν προκειμένου ο Ματία Ντέστρο να θεωρείται και τυπικά παίκτης της Μίλαν. Ο Ιταλός φορ βρίσκεται στο Μιλάνο και αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «ροσονέρι».

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο 23χρονος θα παραχωρηθεί δανεικός από τη Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι έναντι του ποσού των 700 χιλιάδων ευρώ ενώ στη συμφωνία υπάρχει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 15- 16,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ντέστρο φέρεται ότι θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω εντυπωσιαστεί από την υποδοχή και είμαι έτοιμος να αρχίσω δουλειά» δήλωσε ο παίκτης κατά την άφιξη του στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου.

Ο Ιταλός επιθετικός μετράει 5 γκολ σε 16 εμφανίσεις με τη Ρόμα στη φετινή Σέριε Α, ενώ την περασμένη σεζόν σημείωσε 13 γκολ σε 20 παιχνίδια με τους «τζιαλορόσι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.