Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανεβαίνει η Λίβερπουλ, στο 88’ η Τότεναμ (videos)

Πρέμιερ Λιγκ: Ανεβαίνει η Λίβερπουλ, στο 88’ η Τότεναμ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2015 19:39
Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε δύσκολα με 2-0 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» και μείωσε προσωρινά στο -4 τη διαφορά της από την τετράδα. Νίκη στο 88’ για Τότεναμ, 2-1 τη Σάντερλαντ.

Εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στο «Άνφιλντ» πήρε από την Άστον Βίλα η Λίβερπουλ, η οποία έφυγε με τη νίκη (2-0) από το «Βίλα Παρκ» και ετοιμάζεται πλέον για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι (20/1).

Οι «κόκκινοι» πήραν προβάδισμα με γκολ του Μπορίνι στο 24’, ενώ είχαν καλή ευκαιρία με σουτ του Στέρλινγκ για ένα δεύτερο γκολ. Στον αντίποδα, η Άστον Βίλα απείλησε με μακρινό σουτ του Σάντσες που μπλόκαρε ο Μινιολέ, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η Λίβερπουλ «άγγιξε» το 2-0 έχοντας δοκάρι με τον Σκτρελ στο 50’ και στη συνέχεια η Άστον Βίλα πήρε τον έλεγχο, ωστόσο Μπεντέκε και Βάιμαν δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Μινιολέ, ο οποίος είπε διπλό «όχι» στο 61’.

Η Λίβερπουλ άντεξε την πίεση και στο 79’ ο Λάμπερτ «κλείδωσε» τη νίκη για τους «κόκκινους», οι οποίοι έμειναν αήττητοι για 8ο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Με τη νίκη η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έφτασε τους 35 βαθμούς και μείωσε προσωρινά στο -4 τη διαφορά της από την 4η θέση.

Λύτρωση στο 88' για Τότεναμ, μεγάλη ανατροπή για Κρίσταλ Πάλας


Πρέμιερ Λιγκ: Ανεβαίνει η Λίβερπουλ, στο 88’ η Τότεναμ (videos)
Με γκολ του Έρικσεν στο 88’, η Τότεναμ κέρδισε με 2-1 τη Σάντερλαντ και ανέβηκε στην 5η θέση με 37 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 4η Σαουθάμπτον, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι «πετεινοί» πήραν προβάδισμα στο 3’ με σουτ του Βερτόγχεν (η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα), ωστόσο η Σάντερλαντ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 31’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάρσον.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε δοκάρι με τον Κέιν για να ξαναπάρει προβάδισμα και στο 88’ ο Έρικσεν λύτρωσε τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας με σουτ το τελικό 2-1.

Μεγάλη ανατροπή για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Μπέρνλι, ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Γκέιλ (2 γκολ και μία ασίστ) έκανε την ανατροπή (3-2) και έφυγε με πολύτιμη νίκη από το «Τερφ Μουρ».

Νίκη και για τη Στόουκ, η οποία με γκολ του Μπόγιαν στο 63’ έφυγε με το «διπλό» (1-0) από την έδρα της Λέστερ, η οποία έμεινε στην τελευταία θέση με 17 βαθμούς.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.