Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για Βέροια, «βυθίζεται» ο ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για Βέροια, «βυθίζεται» ο ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2015 18:05
Εμφατική νίκη με 4-1 κόντρα στον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων πήρε η Βέροια, η οποία είχε και χαμένο πέναλτι στο πρώτο μέρος για να διευρύνει το προβάδισμα της. Mπεν (18' πεν., 59'), Παυλίδης (38') και Καλτσάς (39') τα γκολ, ισοφάρισαν προσωρινά στο 37’ με τον Μακρή οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 30’ λόγω αποβολής του Τριποτσέρη.

Μετά την τιμωρία έξι βαθμών από την FIFA, ο ΟΦΗ υπέστη νέο σοκ, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 στη Βέροια και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τους Κρητικούς.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο καθώς κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ με τους Μπεν (18’ πεν.), Παυλίδη (38΄) και Καλτσά (39’). Μάλιστα στο 31’ είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Μπαργκάν, το οποίο κέρδισαν μαζί με την αποβολή του Τριποτσέρη για χέρι στην περιοχή (το ριπλέι έδειξε ότι ήταν ακούσιο).

Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ ισοφάρισε κόντρα στη ροή του αγώνα με κεφαλιά του Μακρή στο 37’, ωστόσο μέσα σε δύο λεπτά… κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ, σε ένα τρελό τρίλεπτο που έκρινε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν στην επανάληψη και στο 59’ ο Μπεν διαμόρφωσε το τελικό 4-1, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ. Στην 6η θέση με 30 βαθμούς συνεχίζει η Βέροια, με τον ΟΦΗ να μένει στην 16η με 14.

Στα αξιοσημείωτα πως ο Καλτσάς, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα, πιάνοντας τον Μήτρογλου στην πρώτη θέση των σκόρερ της Σούπερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.