Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε τη Σουόνσι η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε τη Σουόνσι η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2015 18:47
Επίδειξη δύναμης έκανε κόντρα στη Σουόνσι η Τσέλσι, η οποία πήρε εμφατική νίκη με 5-0 στο «Λίμπερτι» και ξέφυγε προσωρινά με +5 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Όσκαρ (1’, 36’), Ντιέγκο Κόστα (20’, 34’) και Σούρλε (79’) τα γκολ, δύο δοκάρια είχε ο Γουίλιαν.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Σουόνσι η Τσέλσι, η οποία διέλυσε την αντίπαλο της με 5-0 στο «Λιμπέρτι» και ξέφυγε προσωρινά με +5 από την Μάντσεστερ Σίτι, την οποία υποδέχεται στο Λονδίνο την επόμενη αγωνιστική.

Οι «μπλε» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχαν τέσσερα γκολ με τους Όσκαρ (1’, 36’) και Ντιέγκο Κόστα (20’, 34’), με τον δεύτερο να φτάνει τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα (σε 19 παιχνίδια).

Μάλιστα το σκορ ημιχρόνου ήταν κολακευτικό για τη Σουόνσι, καθώς η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε ευκαιρίες και δύο δοκάρια με τον Γουίλιαν για να διευρύνει το προβάδισμα της!

Στην επανάληψη, η Τσέλσι εριξε το ρυθμό της, ωστόσο κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ, με τον Σούρλε να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 5-0 στο 79’, σκοράροντας τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.