Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρντιόλα: «Η Βόλφσμπουργκ είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Μπάγερν»

Γκουαρντιόλα: «Η Βόλφσμπουργκ είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Μπάγερν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2015 01:49
Την Βόλφσμπουργκ χαρακτήρισε ως τον κύριο αντίπαλο της Μπάγερν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Πεπ Γκουαρντιόλα. «Η Ντόρτμουντ θα σκαρφαλώσει ξανά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας», τόνισε.

Για την πορεία της Μπάγερν στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τόνισε ότι τα επόμενα τρία παιχνίδια των Βαυαρών είναι καθοριστικά όσον αφορά την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα.

Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε την Βόλφσμπουργκ ως την κύριο αντίπαλο των Βαυαρών για το πρωτάθλημα:

«Η Βόλφσμπουργκ είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Είναι η πρώτη ομάδα που αντιμετωπίζουμε μετά από τη χειμερινή διακοπή και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι οι κύριοι αντίπαλοί μας για τη διεκδίκηση του τίτλου. Τα τρία πρώτα παιχνίδια μετά τη διακοπή θα είναι καθοριστικά για μας. Αυτές τις εβδομάδες μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για ακόμα έναν τίτλο» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στην πορεία της Λεβερκούζεν και της Σάλκε, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Ντόρτμουντ θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος:

«Η Λεβερκούζεν είναι επίσης μία ομάδα που ξεχωρίζει λόγω του στυλ ποδοσφαίρου που παίζει. Όσο για τη Σάλκε, πιστεύω ότι υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Ντι Ματέο, θα γίνεται μόνο καλύτερη. Τέλος, είμαι σίγουρος ότι η Ντόρτμουντ θα σκαρφαλώσει ξανά στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.