Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανοιχτός για μεταγραφές ο Μουρίνιο

Ανοιχτός για μεταγραφές ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2015 19:26
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφές τον Ιανουάριο άφησε ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο. «Κάποιοι κανόνες είναι διαφορετικοί για την Μάντσεστερ Σίτι» δήλωσε σχολιάζοντας τη μεταγραφή του Μπονί.

Ευχαριστημένος με το ρόστερ της Τσέλσι δήλωσε πως είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος παρόλα αυτά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για μεταγραφές τον Ιανουάριο:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα. Έχουμε ένα καλό σύνολο. Θα είμαι χαρούμενος αν δεν φύγει κανείς και δεν έρθει κανείς. Όμως η αγορά είναι ανοικτή, οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα σας πω ψέματα…».

Ο Πορτογάλος τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει και την μεταγραφή ύψους 36 εκατ. ευρώ του Μπονί στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον «special one» να κάνει λόγο πως κάποιοι κανόνες είναι διαφορετικοί για τους «πολίτες», αναφερόμενος στο Financial Fair Play:

«Πολύ καλός παίκτης, καλός επιθετικός. Εάν έχουν τα λεφτά και μπορούν να τα ξοδέψουν χωρίς να έχουν πρόβλημα με το Financial Fair Play τότε συγχαρητήρια... Μπορούν να παίξουν μόνο με 11 εκτός και αν οι κανόνες είναι διαφορετικοί γι’ αυτούς. Φαίνεται ότι οι κανόνες είναι διαφορετικοί γι’ αυτούς σε κάποιους τομείς, όμως σε αυτό δε νομίζω ότι είναι. Δεν βλέπω διαφορά. Εάν παίζει ο Μπονί και ο Τζέκο είναι στον πάγκο, είναι ευχαριστημένος με αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.