Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή πρωτιάς για Μπαρτσελόνα, εφιάλτης για ΑΠΟΕΛ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή πρωτιάς για Μπαρτσελόνα, εφιάλτης για ΑΠΟΕΛ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2014 23:44
Παρότι η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Παρί από γκολ του Ιμπραϊμοβιτς, οι «μπλαουγκράνα» έκαναν την ανατροπή (3-1) στο «Καμπ Νου» και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου. Εφιάλτης για ΑΠΟΕΛ, ήττα με 4-0 από τον Άγιαξ που πήρε την πρόκριση για το Γιουρόπα.

Την πρώτη θέση του ομίλου της εξασφάλισε την τελευταία αγωνιστική η Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε με 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νου» και την προσπέρασε στην κορυφή.

Οι «πρωτευουσιάνοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 15’ με γκολ του Ιμπραίμοβιτς όμως η απάντηση ήταν άμεση για τη Μπαρτσελόνα, η οποία ισοφάρισε στο 19’ με τέρμα του Μέσι.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 41’ ο Νειμάρ με καταπληκτικό γκολ, ενώ στο 77’ ο Σουάρες «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του, καθώς η Παρί δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς.

Βαριά ήττα και αποκλεισμός για ΑΠΟΕΛ


Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή πρωτιάς για Μπαρτσελόνα, εφιάλτης για ΑΠΟΕΛ (video)
Στο άλλο παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και αποκλείστηκε από την Ευρώπη, με τον «Αίαντα» να συνεχίζει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 45’ οι Ολλανδοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αντωνιάδη στον Μίλικ και ο Σένε δεν αστόχησε, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στην επανάληψη η κυπριακή ομάδα μπήκε μουδιασμένα στο γήπεδο και το πλήρωσε, καθώς ο Άγιαξ με δύο γρήγορα γκολ των Σένε (50’) και Κλάασεν (53’) «καθάρισε» τη νίκη-πρόκριση, ενώ ο Μίλικ διαμόρφωσε το 4-0 στο 74’.

H βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 15
2. Παρί Σεν Ζερμέν 13
3. Άγιαξ 5
4. ΑΠΟΕΛ 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.