Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη πρωτιάς για Μονακό (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη πρωτιάς για Μονακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2014 00:53
Η Μονακό όχι μόνο προκρίθηκε στους «16» μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Ζενίτ, που συνεχίζει στο Γιουρόπα, αλλά εξασφάλισε και την πρωτιά του ομίλου μετά την ισοπαλία (0-0) της Λεβερκούζεν με τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Μεγάλη νίκη για τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, καθώς η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε με 2-0 τη Ζενίτ στον τελικό πρόκρισης και «σφράγισε» ως πρώτη το εισιτήριο για τους «16».

Οι Μονεγάσκοι προτίμησαν να ρίξουν το βάρος στην άμυνα αφήνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στη Ζενίτ, τακτική που απέδωσε καρπούς καθώς η ομάδα Βίλας Μπόας δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων και στο 63’ βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Αμπντενούρ.

Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 70’ με φάουλ του Χουλκ και στο 89’ ο Φαμπίνιο «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση για τη Μονακό, που θα βρεθεί στους ισχυρούς στην κλήρωση για τους «16».

Από την άλλη, την ευκαιρία να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου έχασε η Λεβερκούζεν, η οποία έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Μπενφίκα στη Λισαβόνα και έδωσε τη δυνατότητα στην Μονακό να την προσπεράσει στη βαθμολογία.

Η Μπενφίκα, που είχε εκτός αποστολής τον Σάμαρη, είχε πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ με κορυφαία αυτή του 11ου λεπτού όπου ο Λίμα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε κενή εστία.

Από την πλευρά της, η Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την εστία των γηπεδούχων, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε

Η βαθμολογία:


1. Μονακό 11
2. Λεβερκούζεν 10
3. Ζενίτ 7
4. Μπενφίκα 5





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.