Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη η Ντόρτμουντ, άνετα η Άρσεναλ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη η Ντόρτμουντ, άνετα η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2014 01:15
Η Ντόρτμουντ ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Άντερλεχτ στο Βεστφάλεν και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου παρά την εμφατική νίκη της Άρσεναλ με 4-1 απέναντι στη Γαλατασαράι, με τους «κανονιέρηδες» να μένουν στη 2η θέση.

Στους ισχυρούς της κλήρωσης για τη φάση των «16» θα βρεθεί η Ντόρτμουντ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της κόντρα στην Άντερλεχτ και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Άρσεναλ.

Οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν με ωραίο γκολ του Ιμόμπιλε στο 58', με την Άντερλεχτ –που ήταν βαθμολογικά αδιάφορη- να απαντάει στο 84’ με τον Μίτροβιτς, ωστόσο δεν μπόρεσε στα τελευταία λεπτά να κάνει τη «ζημιά» στην ομάδα του Κλοπ.

Άνετα η Άρσεναλ


Παρά τις αρκετές απουσίες, η Άρσεναλ δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Γαλατασαράι, καθώς κέρδισε με 4-1 στην Τουρκία, σκορ που δεν ήταν όμως αρκετό για να της δώσει την πρωτιά.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ποντόλσκι άνοιξε το σκορ με πολύ δυνατό αριστερό σουτ, ενώ στη συνέχεια ο Ράμσει με δύο γκολ (11’, 29’) «καθάρισε» από το πρώτο μέρος τη νίκη για τους «κανονιέρηδες».

Στο 88’ ο Σνάιντερ μείωσε σε 3-1, όμως στο 90+2’ ο Ποντόλσκι με δεύτερο προσωπικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την Άρσεναλ.

Η βαθμολογία:


1. Ντόρτμουντ 13 (14-4)
2. Άρσεναλ 13 (15-8)
3. Άντερλεχτ 6 (8-10)
4. Γαλατασαράι 1 (4-19)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.